Onaylı Üye
bot hesap almak pişmanlıktır dostlar
dediklerine çok katılmıyorum 60 70 level hesaplar da ban yedi isim değiştirsen de değiştirmesen de riot geçmişe yönelik hesaplara da ban attı
5 kişi reportlasa dahi ban yemeyen hesaplar var riot çok takmıyor bu durumlarıGeçmiş maçlara bakılarak bile botted hesap anlaşılabilir başta yazdıkların doğru olabilir. Fakat hesaplar sadece reporttan ban yemiyor. Botted bir hesap her türlü riot tarafından belirlenecektir. Yine de eline sağlık hocam.
kanka ayarları kısmak lazım ban yememek için report sistemi ile çalışıyor ban sistemiTeşekkürler fakat botted hesaplar rapor üzerine yemiyor. Herhangi bir sitede satarken bile hesabı eklediğinde kocaman "Botted" diye damgayı vuruyor site. Bunu site yapıyorsa riot bunu bilmiyor mu sanıyorsunuz![]()
kanka dinlendirilmiş hesap ise ban yemez kolay kolayBiz bırakalım Riot tespit etsin ama ancak ve ancak Riot bizzat tespit ettiği zaman ban yesek yine kâfi, çünkü Riot dediğimiz eleman, sevgilisinden ayrıldığı günden beri artık eşref vakitlerinde manzaraya karşı el yapımı ranch sosa sucuk ekmek banıp yiyor ve biz hiçbir zaman onun gibi bir damak tadına sahip olamayacağız. Biz şunun için uğraşmak istiyoruz aslında; madem ki bot hesap kullanıyoruz bot hesap olduğumuzu bariz belli etmeyelim, insanlar bu adam hesap satın almış oynuyor demesin. Aslında çabalamamız gereken hedefin bu olduğunu düşünüyorum. Yoksa Riot kırk elli yılda bir denetim yapma kararı alır da bir şekilde tespit edip banlarsa banlasın eyvallah ona yapacak bir şeyimiz yok, biz yapmamız gerekenleri yapalım gerisi Riotun insafına kalmış bir şey. Hani derler ya sınava çok çalıştım artık bu sınavımın notu hocamın insafına kalmış bir şey, o hesap yani.