LoL'de bot ile nasıl level kasabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar herkese iyi akşamlar ben bir şeyler söylemek istiyorum bugün west serverinde hesap açtım ve kasmak ile meşguldüm lakin şöyle bir durum fark ettim takımıma gelen oyuncular hepsi abartısız ve yalansız söylüyorum ben hariç 4 kişi de gariplik sezdim nasıl bir gariplik derseniz şöyle söyleyeyim adamlar 42 38 30 ve 16 lw ve dikkat ettiğim kadarıyla adamlar item olsun lane olsun saçma derecede oynuyorlar kısacası adamlar muhtemelen bot lane de tek oynadım ne bileyim yanıma ashe geldi adam kuleye falan ölüyor 2 kişi base de ilk item ayakkabı almışlar ama bir şey yapmıyorlar ve levelleri de 30 dan yüksek adamların karşılaşma geçmişine baktığım da gördüm kü bu levellere kadar sürekli intro botlarda oynamışlar ve ban da yememişler muhtelemen hesapları satıyorlar level kasıp şimdi sorum şu bu insanlar bu kadar rahat level kasabiliyor biz neden kasamayalım bu konu ile alakası olan birisi var mı yani nasıl level kasabilirim ve ya bu insanlar neden ban yemiyor bu şekilde level bot kullana biliyorlar ve bu arada her oyun böyle normal bir insan gelmiyor :D isteyen deneye bilir bu arada :D

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sürekli botlarla oynarsak banmi yiyorduk bilmiyorum yeni ogrendim
hayır ban yemiyorsun adamlar level botu kullanıyor yani elleri ile değil program ile kasıyorlar bir nevi hile bu durum normal şartlar altında banlar diye biliyorum bende kullanmadım daha önce ama çok şahit oldum adamlar level botu ile kasıyorlar bende onu dedim işte varsa bot falan bilen eden söylesin bizde yararlanalım eller yerine bilgisayar yorulsun :D botted acc yani

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bende level botu var ben 3 günde şuan 25 lvl yaptım daha öncede yapmıştım ve şu patch gelene kadar ban yemedim windsharp yüzünden banlandı çarların hepsi ama level botu botlara karşı oynuyor yani zararsız ben banlanmadım şuana kadar

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Level botları çoğunlukla ücretli ve oyuna inject olmadıkları için kolay kolay banlanmazlar. Forumda ücretsiz bot vardı ama güncel değil, kiminde çalışıyor kiminde çalışmıyor. Deneyebilirsin istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...