Arkadaşlar merhabalar herkese iyi akşamlar ben bir şeyler söylemek istiyorum bugün west serverinde hesap açtım ve kasmak ile meşguldüm lakin şöyle bir durum fark ettim takımıma gelen oyuncular hepsi abartısız ve yalansız söylüyorum ben hariç 4 kişi de gariplik sezdim nasıl bir gariplik derseniz şöyle söyleyeyim adamlar 42 38 30 ve 16 lw ve dikkat ettiğim kadarıyla adamlar item olsun lane olsun saçma derecede oynuyorlar kısacası adamlar muhtemelen bot lane de tek oynadım ne bileyim yanıma ashe geldi adam kuleye falan ölüyor 2 kişi base de ilk item ayakkabı almışlar ama bir şey yapmıyorlar ve levelleri de 30 dan yüksek adamların karşılaşma geçmişine baktığım da gördüm kü bu levellere kadar sürekli intro botlarda oynamışlar ve ban da yememişler muhtelemen hesapları satıyorlar level kasıp şimdi sorum şu bu insanlar bu kadar rahat level kasabiliyor biz neden kasamayalım bu konu ile alakası olan birisi var mı yani nasıl level kasabilirim ve ya bu insanlar neden ban yemiyor bu şekilde level bot kullana biliyorlar ve bu arada her oyun böyle normal bir insan gelmiyor
isteyen deneye bilir bu arada