LoL'de cihaz banı bulunur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
LOL de HWİD ya da IP hiç bir türlü yemiyorsun.
Fakat valorant manyak bir oyun olduğu için lol de yersen valodan hwid atabilir :D

Üye
4 HİZMET YILI
Kankam yok hesap banı atıyormuş ana hesabın ban yemek istemiyorsan hileyi kullandıkdan sonra temiz bi format atmanı öneririm

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile'den dolayı hwid vs yemiyorsun sadece hesap banı yiyorsun şimdilik lpreborn'da ban vs yok kullanırken kesinlikle evade'ı kapat windsharp kullanma.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
Yan hesabında ban yediysen ama ana hesabında scyi hiç kullanmadıysan sorun çıkmaz

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
banlanacağını sanmıyorum hiç basıma gelmedi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yok hocam sadece hesabın ban yer 5 tane hesap banlattım hala oynuyorum sıkıntı etmene gerek yok

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
Lol'de sadece hile kullandığın hesap ban yer merak etme hocam. İp ban, hwid ban gibi ekstra şeyler yok.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
scyi kullandığın hesaptan başka hesap ban yemez, ana hesabına rahatlıkla girebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam yıllardır kullanıyorum 300 kostümlü hesabım var emin ol ana hesabın ban yemez ve pc banıda yemezsin o valorant için geçerli

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
daha önce hiç kullanmadım bilgiler için teşekkürler bende ögrenmiş oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...