Süper Üye
Yan hesabında ban yediysen ama ana hesabında scyi hiç kullanmadıysan sorun çıkmazMerhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
Yok ban yemedim şu an banlanmadım yan hesapta ban yersem ama mainde kullanmicam mainde banlanır mı diye sordum hileyi ve lolü silip tekrar yüklicemYan hesabında ban yediysen ama ana hesabında scyi hiç kullanmadıysan sorun çıkmaz
kullandığın hesap ban yerMerhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
Asıl hesaba girmeden önce bilgisayara format attınız mı yoksa sadece hileyi mi sildinizana hesaba girince ban yemezsin benim yan hesabım ban yedi asıl hesapdan girdim sıkıntı yok
Lol'de sadece hile kullandığın hesap ban yer merak etme hocam. İp ban, hwid ban gibi ekstra şeyler yok.Merhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
yemezsin diye biliyorumMerhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?