LoL'de data temizliği nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
LoL'de data temizliği nasıl yapılır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tam olarak anlamadım kullanıcı verileri mi yoksa mağaza da bir sorun mu oluyor onu mu diyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lol ustunden dosya konumu açıp girmen gerek ordan yüklenilen yerden siliniyor ben böyle biliyorum hile felan yaptıysen enmantıklısı silip yüklemen risk kalkar silep yüklersen

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tam olarak anlamadım kullanıcı verileri mi yoksa mağaza da bir sorun mu oluyor onu mu diyorsun.
kankam windsharpta ban süresini uzatmak ile ilgili bi konu vardı da arkadaşın biri bunu yazmıştı ''
Üzücü bir durum olmuş, data temizliği yaptıktan sonra farklı bir hesaba giriş yaparsan bu süreleri daha uzatabilirsin.
'' bunu soruyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
LoL log cleanerlar var tek tıkta o hallediyor ya da makine banı temizleme diye bu forumda paylaşılmıştı belki o da işini görür.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankam windsharpta ban süresini uzatmak ile ilgili bi konu vardı da arkadaşın biri bunu yazmıştı ''

'' bunu soruyorum
Win+R yaptıktan sonra çıkan arama yerine şunları sırayla aratıp içindeki dosyaları silmeni öneriyorum. Anladığıma göre ban yemek istemiyorsun. Yazıcakların sırasıyla "%temp%,Temp,Prefetch" içindeki dosyaları silip gönül rahatlığıyla girebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Win+R yaptıktan sonra çıkan arama yerine şunları sırayla aratıp içindeki dosyaları silmeni öneriyorum. Anladığıma göre ban yemek istemiyorsun. Yazıcakların sırasıyla "%temp%,Temp,Prefetch" içindeki dosyaları silip gönül rahatlığıyla girebilirsin.
sağol
LoL log cleanerlar var tek tıkta o hallediyor ya da makine banı temizleme diye bu forumda paylaşılmıştı belki o da işini görür.
sağol

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
LoL log cleaner programı var bı bak ıstersen

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...