kankam windsharpta ban süresini uzatmak ile ilgili bi konu vardı da arkadaşın biri bunu yazmıştı ''Tam olarak anlamadım kullanıcı verileri mi yoksa mağaza da bir sorun mu oluyor onu mu diyorsun.
'' bunu soruyorumÜzücü bir durum olmuş, data temizliği yaptıktan sonra farklı bir hesaba giriş yaparsan bu süreleri daha uzatabilirsin.
Win+R yaptıktan sonra çıkan arama yerine şunları sırayla aratıp içindeki dosyaları silmeni öneriyorum. Anladığıma göre ban yemek istemiyorsun. Yazıcakların sırasıyla "%temp%,Temp,Prefetch" içindeki dosyaları silip gönül rahatlığıyla girebilirsin.kankam windsharpta ban süresini uzatmak ile ilgili bi konu vardı da arkadaşın biri bunu yazmıştı ''
'' bunu soruyorum
sağolWin+R yaptıktan sonra çıkan arama yerine şunları sırayla aratıp içindeki dosyaları silmeni öneriyorum. Anladığıma göre ban yemek istemiyorsun. Yazıcakların sırasıyla "%temp%,Temp,Prefetch" içindeki dosyaları silip gönül rahatlığıyla girebilirsin.
sağolLoL log cleanerlar var tek tıkta o hallediyor ya da makine banı temizleme diye bu forumda paylaşılmıştı belki o da işini görür.