hacı o itemlarla her çar uçarYırtıcı + hayalet + turbo kimyasal tankı + ölü adamın zırhı + doğanın kudreti + youmuu + az canlı bir rakip + ww + anlık hız için seyyah sürekli hız için atiklik botu. Benim için hız budur.
hacı o itemlarla her çar uçarYırtıcı + hayalet + turbo kimyasal tankı + ölü adamın zırhı + doğanın kudreti + youmuu + az canlı bir rakip + ww + anlık hız için seyyah sürekli hız için atiklik botu. Benim için hız budur.
dayıoğlu mekanik anlamında mı ivme mi yoksa uçmak mı(aurolesion muydu neydi) fakat ayakkabı botuyla hecarimin e siyle ve youmuyla the flash olurusn agaLoL'de en hızlı şampiyon hangisi ve hangi itemler ile hızımı daha da arttırabilirim?
yırtıcı, ghost youmu turbo kimyasal tankı olan rammusLoL'de en hızlı şampiyon hangisi ve hangi itemler ile hızımı daha da arttırabilirim?
dostum bence spru tek atma üzerinde deilde hareket hızı üzerineydi ama sen bilirsin bu arada yumi ile jhin ikilisi rurfta çok hızlıbence talon koblosu çok iyi hızlı tek atabiliyosun
hecarim hayalet ölü adam youumuLoL'de en hızlı şampiyon hangisi ve hangi itemler ile hızımı daha da arttırabilirim?