Onaylı Üye
tr'yi boşver euw kas global pazarda satışa sun daha çok alıcı çekersin
lol degilde başka bir oyun için pilan yapsan daha iyi olur diye duşunuyorum ama tercıh senin başarılaruzun bir süre boş vaktim var bu zamanda hesap kasmayı planlıyorum. sizde euw hesaplarmı daha çok para ediyor yoksa tr hesaplarmı? plat çıkarıp satmayı planlıyorum.
yurtdışına satabilirsen dolar bazında baya iyi alırsın gibiuzun bir süre boş vaktim var bu zamanda hesap kasmayı planlıyorum. sizde euw hesaplarmı daha çok para ediyor yoksa tr hesaplarmı? plat çıkarıp satmayı planlıyorum.
Tabiki de euw. Kendi para biriminin dolar üzerindeki ezikliğini de göze alırsan farkedersin. TR diamond hesaplar 200-300tlye satılıyoruzun bir süre boş vaktim var bu zamanda hesap kasmayı planlıyorum. sizde euw hesaplarmı daha çok para ediyor yoksa tr hesaplarmı? plat çıkarıp satmayı planlıyorum.
tr hesapları para eder kardeşimuzun bir süre boş vaktim var bu zamanda hesap kasmayı planlıyorum. sizde euw hesaplarmı daha çok para ediyor yoksa tr hesaplarmı? plat çıkarıp satmayı planlıyorum.
Euw hocam.uzun bir süre boş vaktim var bu zamanda hesap kasmayı planlıyorum. sizde euw hesaplarmı daha çok para ediyor yoksa tr hesaplarmı? plat çıkarıp satmayı planlıyorum.