LoL'de EUW hesaplar mı daha çok para ediyor TR hesaplar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tr'yi boşver euw kas global pazarda satışa sun daha çok alıcı çekersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
uzun bir süre boş vaktim var bu zamanda hesap kasmayı planlıyorum. sizde euw hesaplarmı daha çok para ediyor yoksa tr hesaplarmı? plat çıkarıp satmayı planlıyorum.
lol degilde başka bir oyun için pilan yapsan daha iyi olur diye duşunuyorum ama tercıh senin başarılar:)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
uzun bir süre boş vaktim var bu zamanda hesap kasmayı planlıyorum. sizde euw hesaplarmı daha çok para ediyor yoksa tr hesaplarmı? plat çıkarıp satmayı planlıyorum.
Tabiki de euw. Kendi para biriminin dolar üzerindeki ezikliğini de göze alırsan farkedersin. TR diamond hesaplar 200-300tlye satılıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tr hesapları para eder kardeşim
Post automatically merged:

euro bazında sat kardeşim çünkü daha çok para ediyor

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam eu west daha fazla kazandırır hem daha hızlı hesap kasarsın hemde daha pahalı olur dolar ve euroyla satarsın

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Euw Serverindeki Hesaplar daha çok para ediyor Elmas 4 eloda olan hesapları ortalama yabancı bir sitede Tanesini 10 dolar 15 dolar gibi fiyatlardan satabilirsin

Tr serverinde ise ortalama 30 level Fresh bir hesabı Elmas 4 Yaptığın zaman 180 220 TL arası bir fiyata satabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Euw daha pahalı neden dersen TR hesap kimse almıyor euw'da tr'de ki kadar toxic yok.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
euw bi tık daha zor üstüne euro ile ödeme alacağın için euw.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka euw hesaplar daha cok para eder fakat şöyle bişey var gümüş hesap elmas hesaptan pahalı yani hesabı gümüş yap sat daha cok para alırsnı

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
EUW'un daha iyi olma sebebi yurt dışı bazlı olup 300Euro'ya hesabı satabilecek olmandan kaynaklanıyor. Önerim şu, bence hem tr hesabı kas hemde euw nabza göre şerbet verip satman sana kaar kazandıracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...