live together die alone
Süper Üye
lolde aşağıdaki fotodaki gibi bi bildirim geldi. Bu herkese geldi mi yoksa bi kusur mu işlemişiz demek istiyor 
başka gelen var mı bu bildirimden sende var mı dostumEtkinlik trollü olabilir yada 1 nisan şakası olabilir . Bence kapalı seçim oyun gir her an süprizlerle karşılaşabilirsin
Bir hesabımda var diğerinde yok . 1 nisan trolldür riot seviyor böyle şeyleribaşka gelen var mı bu bildirimden sende var mı dostum
ha tamam o zaman bende bana özel sandım sevindimBir hesabımda var diğerinde yok . 1 nisan trolldür riot seviyor böyle şeyleri
evet araştırdım google da, acaba sc kullanıyorsuz diye kolla totoyu falan mı demek istiyorlolde aşağıdaki fotodaki gibi bi bildirim geldi. Bu herkese geldi mi yoksa bi kusur mu işlemişiz demek istiyor
Ekli dosyayı görüntüle 74777
arkadaşın dediği gibi çok garip şeyler oluyor kapalı seçim girmenizi tavsiye ederim eğlenceliOyun içerisinde büyüyorsun, minyona dönüşüyorsun yeri geliyor kurbağaya dönüşüyorsun. Ormanda ördekler var onların yanında gülünce ortaya yengeç felan çıkıyor olay buymuş arkadaşlar baya komikmiş ya
bende öyle sandım ne diyeyim ama normal bisey heraldeevet araştırdım google da, acaba sc kullanıyorsuz diye kolla totoyu falan mı demek istiyor
değilmiş neyse kibende öyle sandım ne diyeyim ama normal bisey heralde