Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanına sağlam bir duo bulmanı öneririm sen mid oynuyorsan o jung oynasın veya bot pre yapın sürekli birbirinize destek halinde bulunun gereksiz fightlardan kaçının tek yakaladığınızı affetmeyin her türlü win alırsınız.
Doğru pozisyon ve doğru buildle Kayle oynayabilirsin, sabırlı oynaman gerek. Adc de Samira, Twitch, Ashe oynayabilirsin. Junglede Diana, Elise oynayabilirsin.
mentalini saglam tut kendini elmas oyuncu gibi düşün bi nebze daha rahat oynayabılıyorsun lanede durma taktikleri ne zaman push almalı atılmalı onları ogrenmeye calıs
dostum gm bir arakdaşım var dediği şey şu eğer çıkamıyorsan bir elodan 3 tane şampiyon belirle ve bunları çok iyi öğren karşıya ne gelirse birisini seç ama bu şampiyonları çok iyi öğrenmen gerek bana verdiği tavsiye buydu gümüş 3 ten plat 2 ye kadar çıktım 1 ay da
bu sorunun en net cevabı adc mainin de dediği gibi oyun bilgisi bu hem tecrübe ile hemde araştırarak elde edilebilir videolar izle koridorlar roller şamiyonlar nasıl oynanır öğrendiğin şeyler ile kendi oyun tarzını değiştir