hocam direkt hesap ban yedi zaten hesabı çalma gibi bir şey tabii ki yapmadımKendi kafasından kanun uydurmasın. Cezasının 5 bin dolar olduğu hangi kanunda yazıyor? Bundan çıkar elde etmek için uğraşıyor işteSalla, hesabı da verme. Hiçbir şey yapamaz, hesabı vermekten de vazgeçtim de. Bir süre sonra bari hesabı ver dediğini göreceksin, o hesabı da verme.
tabii ki riot games kurallarına göre yasak fakat riot games bu duruma yasal olarak yasak demiyor. ben başka birinin kişisel hesabını banlattığım için olay başka yere gidiyoroyunda yasal olmayan birşeyi yaptırmak için sana para vermiş arkadaş sadece site seni kovabilir bu durumdan farklı bir durum olamaz oyunda yasal olan birşey olmadığı için başına birşey gelmez korkma atıyor para ver diye
tabii ki riot games kurallarına göre yasak fakat riot games bu duruma yasal olarak yasak demiyor. ben başka birinin kişisel hesabını banlattığım için olay başka yere gidiyorzaten eloboost yasal olmayan bir şey ve riot games'in de resmi açıklaması var yasak olduğuna dair sana hem yasal olmayan bir şeyi yaptırıp hem de seni dava edeceğini belirtmesi komik olmuş. en kötü karşılıklı ceza alırsınız.
hocam ona bakılırsa neredeyse bütün oyunlarda vs hesap paylaşımı yasak. fakat dava açanlar gayet de açabiliyor ve kazananların sayısı çokBen buna bir yerlerimle güldüm hocam zaten hesap satışı ve eloboost yasak lolde kaldı ki bu adam bir yerlerinden kanun uyduruyor siz en iyisi vermiyorum hiçbir şey diyi verin üstteki adminin dediği gibi sonradan normal hesap için razı olacaktır
hocam öyle fakat neredeyse bütün oyunlarda hesap satışı vs yasak olmasına rağmen bunu yapıp sonucu kötü olunca dava açan ve kazananların sayısı çokBen buna bir yerlerimle güldüm hocam zaten hesap satışı ve eloboost yasak lolde kaldı ki bu adam bir yerlerinden kanun uyduruyor siz en iyisi vermiyorum hiçbir şey diyi verin üstteki adminin dediği gibi sonradan normal hesap için razı olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?