LoL'de hesap sattığım kişi hesap çalındı iddiasıyla dava edebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Adam yaralama, cinayete tesebbus davalari aylar sonra zar zor goruluyor, 100 200tllik hesap icin sence mahkeme olur mu :D

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ne diyecek ben yasak olan bir şey yaptım ama o da hesabımı caldı mı :D hiçbir şey yapamaz bence boş mabal okumuş

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
elo boost random hesap gibi hesap satanla elini kolunu sallayarak satıyor birşey olmuyor ama özel şahıslara gelince mi kafamız ağrıyor ya başından beri saçmalık olduğunu başından beri hepimiz biliyoruz ama dava konusuna falan gelince birşey yapamayacağını gayet net biliyorum..
sonu hastanelik olması peki :D
Random hesap ve elo boost vs. ile kasılan hesabı alan kişi anonim olarak alıyor zaten. Benim arkadaşım direkt olarak şahıs ile iletişime geçti artık nasıl bir rahatlıksa çocuk il ilçe olacak şekilde oturduğu yere kadar söyledi bizde yalan söylediğini düşündük baştan ama bir şekilde bulduk... Bu ülkede 10 lira için can alıyorlar bunlar olmayacak şeyler değil bir şey olmaz demeyin.. oladabilir olmayadabilir

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bence gayet rahat tavırlarla niyetini belli etmeden o insanımsıyla dalga geçebilirsin. İçin rahat olsun :winkwink:

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
hiç bişe olmaz . senmi çaldın ?

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hesap satışını website üzerinden mi yaptın? Eğer öyleyse zaten ilk durak site avukatları olur onlar seninle iletişime geçer böyle bi durumda.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yaw kardesim böyle muhabbetler bana gore cok boş geliyor zaten hesap satmak başlı başına yasak birde gidip adliyeye veya polise bu kişi loldeki hesabımı caldı lütfen dava acınmı dıyecek cok sacma hocam :D engelle gitsin böyle seyler icin canını sıkmana degmez

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hakkında şikayetçi olursa sadece ifade verirsin gerisi gelmez başıma geldi

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bir şey olmaz, çalıntı hesap satsan bile ben de başkasından aldım diyebilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, yaklaşık bir ay önce X sitesinde LoL hesabı satmıştım ve o hesabın çalındığı iddia ediliyor ve o X sitesinde hesabını sattığım şahıs hesabım çalındı ve sen mi aldın demişti. O mesajdan birkaç gün sonra da beni dava edeceğini söyledi, ben bu insana ne demeliyim? Hadi dava etse de hiçbir kanıtı yok, en fazla siteye dair kimlik bilgileri var.
Hiçbir şey yapamaz aga zaten yaptığı yasak bir şey seni şikayet edemez dava açamaz

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Lol hesabını çaldın diye deilde hesabını çaldın diye dava eder çünkü Riotun kendi S.S.S lerinde şey görmüştüm Hesabı satmak ve almak yasaktır diye sonuç olarak yasak olan bişeyi satamazsın zaten illegal bişi yapiosun satarak illegal bi şekilde sana dava açamaz ama hesabımı çaldı diye dava açarmı bilemeyiz. Dolandırıcı olarak dava yiyebilirsin dostum. Ama lol yüzünden nası bi olay çıkar tam kestiremiyorum çünkü Dediğim gibi Hesap satmak ve almak yasak olduğu için davalık olurmusun bilemiyorum. Ama zannetmiyorum davalık olacağını.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hesabı 1 ay önce aldı son 1 hafta içerisinde yaşandı, bu yeterince açık oldu hesap satışı yasak riotun kulağına geldiği an hesap banlanır

kanka bende hukuk okuyorum yani ben mesajları okuduğumda gülerek cevap yazdım
hesap satışı zaten yasak onu geçtim direkt ibana ondan sana gelen bir şey yok ise kolay kolay da bir şey olmaz. lakin sana bir sorum olacak alakasız ama birisne 600 tl para attım diyelim dolandırıldım ben onun ibanını polise verip şikayetçi olsam neler olur ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
internette hiç bir izin kaybolmayacağına inanan biri olarak verdiğin hesabın sağlam olduğuna eminsen kendin için korkmamalısın.
senden yeni hesap yada para kopartmak için yalan söylüyor olabilir.
lolde hesap satışı yasak bu nedenle dava vesaire olma durumu imkansız gibi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yakın arkadaşım benzerini yaşadı, hesabı sattı 1700 tlye . 2 hafta kadar sonra çalındı diye siteden mesaj gelmiş gitti adamla konuştu adam önce sakin sakin olayı anlatmıs bizim cocuk yardımcı olacağını söyleyince karşıdaki çakkal tehditler yağdırmış dava açacam hapislerde süreneceksin falan filan cocukta bildiğin siteden s.git neyin tehditi yok sana hesap falan deyip gerçekten çekmiş hesabı sitedeki hesabıda kapandı hesabıda geri aldı yani alıcı kişi elindekindende oldu bu olayın üstündende 3yıldan fazla geçti çocuğa hala hiçbirşey olmadı. Uzun lafın kısası velevki birşekilde davayı açtı sana ki çok düşük bir ihtimal gerçekten çok düşük. Delil yetersizliğinden olay sana gelemeden kapanır. Ki Bu hesaplar, satılır hükmü olmayan şeyler yani satıp gerçekten çeksen dahi sana dava açma sebebi olmaz. O güvenilir sandığınız sitede aynı fisfos tek farkı tüm bilgilerinizi aldığı içi adınıza icra davası açıyorlar anne babanızı tehdit ediyorlar ama bir sebep yok yani istenilen paraları ödemessen siciline dahi işlemez. Göz korkutmaktan başka birşey değil. Benim naçizane tavsiyem hiçbir satış platformu kullanma alım satım yapma gereği yok. Şunuda unutma hiçbir site alıcının yanında durmaz kazandığı paranın yanında durur. Hukuk 2.sınıf öğrencisiyim avukat lazım olursa yazabilirsin ;)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
millet kafayı yemiş ne davası hakım bey benım lol hesabımı caldılar şikayetciyim :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yeterli kanıt olmadan sorun yok, merak etme kardeşim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok uğraşacağını zannetmiyorum zira dava masrafları artık çok fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...