Random hesap ve elo boost vs. ile kasılan hesabı alan kişi anonim olarak alıyor zaten. Benim arkadaşım direkt olarak şahıs ile iletişime geçti artık nasıl bir rahatlıksa çocuk il ilçe olacak şekilde oturduğu yere kadar söyledi bizde yalan söylediğini düşündük baştan ama bir şekilde bulduk... Bu ülkede 10 lira için can alıyorlar bunlar olmayacak şeyler değil bir şey olmaz demeyin.. oladabilir olmayadabilirelo boost random hesap gibi hesap satanla elini kolunu sallayarak satıyor birşey olmuyor ama özel şahıslara gelince mi kafamız ağrıyor ya başından beri saçmalık olduğunu başından beri hepimiz biliyoruz ama dava konusuna falan gelince birşey yapamayacağını gayet net biliyorum..
sonu hastanelik olması peki![]()
Hiçbir şey yapamaz aga zaten yaptığı yasak bir şey seni şikayet edemez dava açamazArkadaşlar öncelikle merhabalar, yaklaşık bir ay önce X sitesinde LoL hesabı satmıştım ve o hesabın çalındığı iddia ediliyor ve o X sitesinde hesabını sattığım şahıs hesabım çalındı ve sen mi aldın demişti. O mesajdan birkaç gün sonra da beni dava edeceğini söyledi, ben bu insana ne demeliyim? Hadi dava etse de hiçbir kanıtı yok, en fazla siteye dair kimlik bilgileri var.
hesap satışı zaten yasak onu geçtim direkt ibana ondan sana gelen bir şey yok ise kolay kolay da bir şey olmaz. lakin sana bir sorum olacak alakasız ama birisne 600 tl para attım diyelim dolandırıldım ben onun ibanını polise verip şikayetçi olsam neler olur ?hesabı 1 ay önce aldı son 1 hafta içerisinde yaşandı, bu yeterince açık oldu hesap satışı yasak riotun kulağına geldiği an hesap banlanır
kanka bende hukuk okuyorum yani ben mesajları okuduğumda gülerek cevap yazdım