LoL'de hile kullanılmasına rağmen Valorant'tan banlanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ciddi ciddi LoL'de bir başka hesapla girip hile ile Win kastım ama o hesabım değil de Valorant hesabım ban yedi sadece hiçbir LoL hesabım ban yemedi farklı Valorant.
Hesaplarına girebiliyorum ama neden yane anlamıyorum acıl yardım lütfen ne yapacağım ticket attım Riot kaldırır mı?

Ban yeme sebbi 3. parti yazılım tabik.

Edit: Ya arkadaşlar anlamıyosunuz ban yerken valoranttaydım ve boşta duruyordum ve donanım banıda yemedim sadece süresiz ban attı dier Valorant hesaplarına girebiliyordum lütfen mantıklı bir acıklaması olan var mı?

donanım banı yemedim yemedim başka hesaplara girebiliyorum.

Ban yerken valoranttaydım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ban yeme sebebin ne knk ? 3. Parti yazılımlar mı ?

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
knk aynı şey bendede oldu bilgisayarında hile oldugunu görünce vanguard ban atiyor hwid hiç boşa deneme açmıyor geçmiş olsun o yüzden hile açarken vanguard ı kapatmak gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu çok saçma ulan LOL'de hile açıyor diye Valorant'tan ban yemesi. İlk defa duydum bunu.

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
4 ay sonra donanım banın kalkıcak ama hiçbir şekilde banlandığın hesap açılmıyacak geçmiş olsun NT HOCAM [O yüzden lolde hile açarken vanguard'ı silin diye boşuna sölemiyorlar]

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Vanguard bilgisayarınızı izliyor. Farklı oyun hilesi olup olmaması farketmez yakalarsa direk banlıyor. O yüzden oyunlarda hile açarken kesinlikle vanguardı kapatmanız lazım. Büyük ihtimal 3 ay sonra açılır geçmiş olsun.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
4 ay sonra donanım banın kalkıcak ama hiçbir şekilde banlandığın hesap açılmıyacak geçmiş olsun NT HOCAM [O yüzden lolde hile açarken vanguard'ı silin diye boşuna sölemiyorlar]
dostum keşke okuyup cevap yazsaydın donanım banı yememiş adam farklı hesaplara girebiliyorum diyor
galiba bug kullanımından vs yedin dostum lol hilesinden yeseydin hwid yerdin çünkü

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
vanguard dan kaynaklı ban yemiş olabilirsin veya farklı bir yazılım programından

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Vanguard bilgisayarınızı izliyor. Farklı oyun hilesi olup olmaması farketmez yakalarsa direk banlıyor. O yüzden oyunlarda hile açarken kesinlikle vanguardı kapatmanız lazım. Büyük ihtimal 3 ay sonra açılır geçmiş olsun.
kanka donanım banı yemedim sadece o hesabım askıya alındı kalıcı olarak

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum keşke okuyup cevap yazsaydın donanım banı yememiş adam farklı hesaplara girebiliyorum diyor
galiba bug kullanımından vs yedin dostum lol hilesinden yeseydin hwid yerdin çünkü
hop sorryyy o bölümü atlamışım, ama bilgisayarında valorant hilesi yoksa ve bundan dolayı ban yediysen 1 tık saçma gibi oluyor ticket atarken log dosyalarınıda gönder bence etkili olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
vanguard açıkken hileyle oynayınca yapıyor benim kendi hesabımda ban yemişti böyle 3. parti yazılımdan ama cs hilesiydi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hop sorryyy o bölümü atlamışım, ama bilgisayarında valorant hilesi yoksa ve bundan dolayı ban yediysen 1 tık saçma gibi oluyor ticket atarken log dosyalarınıda gönder bence etkili olabilir
log dosyalarına göndermesi bence pek bişey icap etmez sonuçta silinebilir log dosyaları dediğim gibi bence bug kullanımı

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kral bence ticket et en mantıklısı o öğren ne oluyo diye

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valoranttın Anti cheat programı çok saçma davranabiliyor bazen bende aynı olayı yaşadım hatta ben hiç hile kullanmadım sadece mh nin programını açtım ve kapadım o yüzden ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...