LoL'de hile kullanılmasına rağmen Valorant'tan banlanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ticket atmayı deneyebilirsin fakat pek işe yarayacağını sanmam, geçmiş olsun dostum diyecek çok bir şey yok.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
%temp% temizliği yapmadan oyuna girdiğiniz için ban yemişsinizdir, sonuçta loaderin kalıntıları orada ve şayet loader flaglendiyse VANGUARD arka planda tempdeki o dosyaları görüp ban atmış olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Knk ticket atman pek bir işe yaramayabilir. Riot bu 3. parti yazılım konusunda çok katı. Ben bugüne kadar banı kalkan kimseyi görmedim.
Knk ticket atman pek bir işe yaramayabilir. Riot bu 3. parti yazılım konusunda çok katı. Ben bugüne kadar banı kalkan kimseyi görmedim.
ama sen yine de bir şansını dene zarar gelmez.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
4 HİZMET YILI
Hakikaten çok saçmaymış sen yinede bi ticket at belki bi şansın vardır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkada vanguard açıksa valorant hilesi olmasa bile ban yiyebiliyorsun

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
vanguardı kapatıp, bilgisayarda gereksiz dosyaları temizle, temp vs. ondan sonra bilgisayarını yeniden aç ve oyna gir.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aga sadece direk valorant hesabim ban yedi BEN DONANIM BANI YEMEDIM
Donanım banı yediğini mi söyledim? Hileyi yapmadan önce yapman gerekenler bunlar. Vanguard sistemini taradığından herhangi bir hile tarzı bir şey gördüğünde banlayabilir.
Ha, bundan dolayı değil diyorsan git abicim ticket at, derdini anlat. Hesap banı mı kaldıralım burada, ne yapalım, hile yapmadan önce vanguardı kaldırman gerekiyordu onu söyledim ben sana. bir dahakine öyle yap, ban falan yemezsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vanguard sen Valorantta olsan da olmasan da bilgisayarını sürekli tarar, eğer onun illegal olarak işaretlediği bir yazılım bulundurup/çalıştırıyorsan Valodayken yada değilken yine de ban yiyebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vanguard işlevi sadece hwid ban atmak değil. Sistem dosyalarında gariplik, arka planda çalışan hizmet ve uygulamalar, bilgisayar bellek girdi çıktıları, aklına gelebilecek her işlemi kapsamaktadır. Oyun dosyalarına müdahale edebilecek zararlı gördüğü bir işlem veya uygulamayı log ile geri bildirim sonucunda ilgili ekibin kontrolleri sürecinde şüpheli dosya türevi görebilecek işleme rastladıkları için yönetim ekibi tarafından yasaklanmışsın ve o banı açtıramazsın.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vanguard ı kapatmalısın hwıd ban yersin açılmaz valorant gg <3

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
vanguard açık iken lolde hile kullanıdıysan ondan olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum boşuna kendini avutma LOL'de hile açmışsan Valoda açmasan bile LOL'ün hilesi yerel dosyalar veya yerel disk c ye gidiyor ve orda configi durmaya devam ediyor Vanguard bunu hile olarak gördüğü içinde her türlü permayı çakıyorlar yani bence fazla kurcalama git hwid yemediysen 150-200 TL ye mailli hesaplar var sağlam rankını sen kasarsın dolu skinli bide öyle dene

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bunu defalarce söylediler LoL hilesi açarken VANGUARD'ı kapatın diye o ban açılmaz bro

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
aynısı bana da olmuştu 3 4 ay önce gta 5te para basayım diye hile yükledim 3 4gün hileyle oynadım valodan hwid ban yemişim ne alakaysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...