sadece lol delim cs veya farklı oyunBu çok saçma ulan LOL'de hile açıyor diye Valorant'tan ban yemesi. İlk defa duydum bunu.
evet öyle yazuoduBan yeme sebebin ne knk ? 3. Parti yazılımlar mı ?
Vanguard bilgisayarınızı izliyor. Farklı oyun hilesi olup olmaması farketmez yakalarsa direk banlıyor. O yüzden oyunlarda hile açarken kesinlikle vanguardı kapatmanız lazım. Büyük ihtimal 3 ay sonra açılır geçmiş olsun.evet öyle yazuodu
dostum keşke okuyup cevap yazsaydın donanım banı yememiş adam farklı hesaplara girebiliyorum diyor4 ay sonra donanım banın kalkıcak ama hiçbir şekilde banlandığın hesap açılmıyacak geçmiş olsun NT HOCAM [O yüzden lolde hile açarken vanguard'ı silin diye boşuna sölemiyorlar]
kanka donanım banı yemedim sadece o hesabım askıya alındı kalıcı olarakVanguard bilgisayarınızı izliyor. Farklı oyun hilesi olup olmaması farketmez yakalarsa direk banlıyor. O yüzden oyunlarda hile açarken kesinlikle vanguardı kapatmanız lazım. Büyük ihtimal 3 ay sonra açılır geçmiş olsun.
hop sorryyy o bölümü atlamışım, ama bilgisayarında valorant hilesi yoksa ve bundan dolayı ban yediysen 1 tık saçma gibi oluyor ticket atarken log dosyalarınıda gönder bence etkili olabilirdostum keşke okuyup cevap yazsaydın donanım banı yememiş adam farklı hesaplara girebiliyorum diyor
galiba bug kullanımından vs yedin dostum lol hilesinden yeseydin hwid yerdin çünkü
kanka hile kapalıydı o sıra valoranttaydımvanguard açıkken hileyle oynayınca yapıyor benim kendi hesabımda ban yemişti böyle 3. parti yazılımdan ama cs hilesiydi
log dosyalarına göndermesi bence pek bişey icap etmez sonuçta silinebilir log dosyaları dediğim gibi bence bug kullanımıhop sorryyy o bölümü atlamışım, ama bilgisayarında valorant hilesi yoksa ve bundan dolayı ban yediysen 1 tık saçma gibi oluyor ticket atarken log dosyalarınıda gönder bence etkili olabilir
Onu diyorum zaten vanguard bilgisayarını izleyip hesabı banlıyor. Bende anlamadım çok garip bir durum ama öyle.kanka donanım banı yemedim sadece o hesabım askıya alındı kalıcı olarak
belki vanguard algıladıysa 3.parti bir yazılımı ondan olabilir çok garipkanka hile kapalıydı o sıra valoranttaydım
aga hile kapalydı rarın icindeydi aq yabelki vanguard algıladıysa 3.parti bir yazılımı ondan olabilir çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?