caredoff
Seçkin Üye
Bạn sẽ hiểu khi người Thổ Nhĩ Kỳ dí súng vào trán bạnvâng cám ơn anh trai vô cùng
vâng anh yeu
Post automatically merged:
không vô vị
cũng được đấy chứ
việt nam là niềm tưk hào của dân tộc
donanım banı yeni yemişim valorantta düzgün yanıt vermiyo valorantı bıraktım ben cs ye geciyorum amk hayatı .d konuyu kapatıyorum iyi günler .d .d .d .d .d cidden 1klık hesap boku bokuna gitti .dArkadaşlar ciddi ciddi LoL'de bir başka hesapla girip hile ile Win kastım ama o hesabım değil de Valorant hesabım ban yedi sadece hiçbir LoL hesabım ban yemedi farklı Valorant.
Hesaplarına girebiliyorum ama neden yane anlamıyorum acıl yardım lütfen ne yapacağım ticket attım Riot kaldırır mı?
Ban yeme sebbi 3. parti yazılım tabik.
Edit: Ya arkadaşlar anlamıyosunuz ban yerken valoranttaydım ve boşta duruyordum ve donanım banıda yemedim sadece süresiz ban attı dier Valorant hesaplarına girebiliyordum lütfen mantıklı bir acıklaması olan var mı?
donanım banı yemedim yemedim başka hesaplara girebiliyorum.
Ban yerken valoranttaydım
ben konuyu nasıl kapicammmArkadaşlar ciddi ciddi LoL'de bir başka hesapla girip hile ile Win kastım ama o hesabım değil de Valorant hesabım ban yedi sadece hiçbir LoL hesabım ban yemedi farklı Valorant.
Hesaplarına girebiliyorum ama neden yane anlamıyorum acıl yardım lütfen ne yapacağım ticket attım Riot kaldırır mı?
Edit: Ya arkadaşlar anlamıyosunuz ban yerken valoranttaydım ve boşta duruyordum ve donanım banıda yemedim sadece süresiz ban attı dier Valorant hesaplarına girebiliyordum lütfen mantıklı bir acıklaması olan var mı?
3.parti yazılımdan banlanmış kanka sen olayı yanlış anlamışsın.Adam küfür etmek için ayrı bi yazılım kurmuş olamayacağına göre küfürden ban yememiştirknk büyük ihtimalle küfür den banlandın
bro muhtemelen vanguarddan ban yedin ondan dolayı valodanda ban yemişsinArkadaşlar ciddi ciddi LoL'de bir başka hesapla girip hile ile Win kastım ama o hesabım değil de Valorant hesabım ban yedi sadece hiçbir LoL hesabım ban yemedi farklı Valorant.
kanka olursada vanguarddan dolayıdır heralde bilmiyorumArkadaşlar ciddi ciddi LoL'de bir başka hesapla girip hile ile Win kastım ama o hesabım değil de Valorant hesabım ban yedi sadece hiçbir LoL hesabım ban yemedi farklı Valorant.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?