Uzman Üye
LoL'de script kullandım, sonra LoL'u kapatıp Valorant'ı açtım. Valorant'a bir şey olur mu? Ne yapmam lazım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
arkadaşım sc kullanıyor ve valorant hesabına daha hiçbir şey olmadı. Büyük bir ihtimal bir şey olmaz diye tahmin edıyorum.LoL'de script kullandım, sonra LoL'u kapatıp Valorant'ı açtım. Valorant'a bir şey olur mu? Ne yapmam lazım?
Sunucuların herhangi bir iletişim mevcut değil, lol'den yasaklama aldığın zaman valorant hesabın yasaklama almıyor veyahut tam tersi, güzel kardeşimizin sorusuna gelecek olursak eğer vanguard sadece valorant açık olduğunda işlem görmeye başlar bu süreçte imzalanmamış bir driver algıladığı zaman bu loader olabilir veya hile (valorant veya başka oyunlara ait) olabilir, sistem driver incelemeye başlar ve 3. Parti yazılım kanaati getirdiğinde uzaklaştırma işlemini uygular.Aynı hesap ile giriş yaptığın için banlanma riskin var kanka sunucuların birbirleri arasında iletişimi var birinden ban yersen diğerlerinden de banlanırsın.
Vanguard valoranta girerken hile açmasan dahi lolde kullandığın hile yuzunden ban atıyor. Yedim oradan biliyorumLoL'de script kullandım, sonra LoL'u kapatıp Valorant'ı açtım. Valorant'a bir şey olur mu? Ne yapmam lazım?
İkisi arasında herhangi bir bağlantı yok o yüzden LoL den banlanip valorant dan da banlanma gibi bir ihtimal yok o yüzden için rahat olsun.LoL'de script kullandım, sonra LoL'u kapatıp Valorant'ı açtım. Valorant'a bir şey olur mu? Ne yapmam lazım?
herhangibir sorun olmaz fakat riot hesabınız banlanırsa valorant hesabınızada erişminizi kaybedebilirsinizLoL'de script kullandım, sonra LoL'u kapatıp Valorant'ı açtım. Valorant'a bir şey olur mu? Ne yapmam lazım?