LoL'de hile kullanmanın cezası nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
LPReborn kullanıp hesabımız banladığında hesap mı banı yiyoruz yoksa donanım banı mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
LpReborn kullanıp hesabımız banladığında hesap mı banı yiyoruz yoksa donanım banı mı?
knk riot özellikle tr de hiç ilgilen miyor yani ben yıllardır kullanıyorum daha lol de hwid yemedim yani hesabın banlanıyor ama yıllar sonra bir ilk yapap hwid atarlarsa bilemem :D

Üye
3 HİZMET YILI
knk riot özellikle tr de hiç ilgilen miyor yani ben yıllardır kullanıyorum daha lol de hwid yemedim yani hesabın banlanıyor ama yıllar sonra bir ilk yapap hwid atarlarsa bilemem :D
he iyi o zaman bende ilk defa kullanıcam teşşekür yorumun için.

Donator
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
LpReborn kullanıp hesabımız banladığında hesap mı banı yiyoruz yoksa donanım banı mı?
Sedece hesaba ban atıyorlar. Ben kimsenin HWID yediğini duymadım. Bu arada benim bildiğim en fazla 2 ay ban yemeden dayanırsın. 2 ay ban yemeden oynayan arkadaşım var. Legit oynuyordu oda

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valoranttan hwid yemiştim lol de hile açmama rağmen

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
lol şuanda hwid ban yapmıyor ama valorant yapıyor yani lolde ban yersen hesap gider sadece

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sen genede ana hesapında deneme tam emın oldukdan sonra ana hesapına geçmenı tavsıye ederım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Direk perma ban yersin kanka sc değilde daha farklı bir yazılım kullanırsan olay davalık olmaya gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...