knk riot özellikle tr de hiç ilgilen miyor yani ben yıllardır kullanıyorum daha lol de hwid yemedim yani hesabın banlanıyor ama yıllar sonra bir ilk yapap hwid atarlarsa bilememLpReborn kullanıp hesabımız banladığında hesap mı banı yiyoruz yoksa donanım banı mı?
he iyi o zaman bende ilk defa kullanıcam teşşekür yorumun için.knk riot özellikle tr de hiç ilgilen miyor yani ben yıllardır kullanıyorum daha lol de hwid yemedim yani hesabın banlanıyor ama yıllar sonra bir ilk yapap hwid atarlarsa bilemem![]()
Sedece hesaba ban atıyorlar. Ben kimsenin HWID yediğini duymadım. Bu arada benim bildiğim en fazla 2 ay ban yemeden dayanırsın. 2 ay ban yemeden oynayan arkadaşım var. Legit oynuyordu odaLpReborn kullanıp hesabımız banladığında hesap mı banı yiyoruz yoksa donanım banı mı?
lolde o kadar ban yedim hiç donanım banı diye birşey duymadım dostum hesap banı yersin sadeceLpReborn kullanıp hesabımız banladığında hesap mı banı yiyoruz yoksa donanım banı mı?
hesap banı bazı durumlarda İP banLpReborn kullanıp hesabımız banladığında hesap mı banı yiyoruz yoksa donanım banı mı?