Onaylı Üye
Yok rapor yiyorsun ondan sonra rioterlarda acımıyorlardır.
Onların olayları başka dostum. :/Geçen bununla alakalı riotla ticketlaştık. Adamlara diyorum ki kürt yazmak ban sebebiyse sansürleyin o zaman o da ırk türk de ırk arap da ırk neden kürt yazınca oyunda ban yiyoruz diyorum; "kürt kelimesi oyunda dalga amaçlı kullanıldığı için" gibi bir cevap alıyorum harika bir politika gerçekten istanbula gidersem yanlarına kesinlikle uğrayacağım
riot yapıyor ya ırkçılıkbu tipler gelip sürekli ırkçılık yapıyor, fakat yapılan ırkçılık türklere yönelik. ve hep takip ediyorum reportlamama rağmen oyuna girmeye devam ediyorlar ban yemiyorlar. Geçen gün oyunda kürt build yapıcam dedim diye 14 gün ban yedim. Oyun otomatik mi ban atıyor yoksa riotlar ırkçılığın hasını mı yapıyor?
bi inanç biliyorum ama saygılı olması gerekiyorilla ki saygılı olmak zorunda fakat inanmayabilir o bir inanç
Allaha söven elemanlar ban yemiyo biz yiyoruz kankabu tipler gelip sürekli ırkçılık yapıyor, fakat yapılan ırkçılık türklere yönelik. ve hep takip ediyorum reportlamama rağmen oyuna girmeye devam ediyorlar ban yemiyorlar. Geçen gün oyunda kürt build yapıcam dedim diye 14 gün ban yedim. Oyun otomatik mi ban atıyor yoksa riotlar ırkçılığın hasını mı yapıyor?
Dostum senin yerinde olmak istemezdim fakat riotun çalışma sistemi maalesef ki çok kötübu tipler gelip sürekli ırkçılık yapıyor, fakat yapılan ırkçılık türklere yönelik. ve hep takip ediyorum reportlamama rağmen oyuna girmeye devam ediyorlar ban yemiyorlar. Geçen gün oyunda kürt build yapıcam dedim diye 14 gün ban yedim. Oyun otomatik mi ban atıyor yoksa riotlar ırkçılığın hasını mı yapıyor?
bu tiplerin oyundan yasaklanması lazım.bu tipler gelip sürekli ırkçılık yapıyor, fakat yapılan ırkçılık türklere yönelik. ve hep takip ediyorum reportlamama rağmen oyuna girmeye devam ediyorlar ban yemiyorlar. Geçen gün oyunda kürt build yapıcam dedim diye 14 gün ban yedim. Oyun otomatik mi ban atıyor yoksa riotlar ırkçılığın hasını mı yapıyor?