Seçkin Üye
Legit oynarsan sorun olmaz hile ban yedirmiyor cunku ud
herkes 40 civarı demiş de 40 olunca sanırım lol otomatik olarak farkındalığa sahip oluyor42 lvl e kadar dayanırsın kanka Sonrasını bilemem
zaten zümrüt elodayım hedef şu lanet olası elodan kurtulmakDostum bence zümrüt eloya kadar gidersin tabiki birisi ticket açmaz sa eğer birisi ticket açarsa bu adam hile diye oraya kadar bile zor çıkarsın![]()
çok legit oynayacağım zaten hani hafif hileler kullanmayı düşünüyorum2-3 Sene Dayanırsın Çok Legit Oynarsan
boş yorum yapmayın işinize bakın mesaj kasmak için daha boş ne yapabilirsin Neyseşuan sitedeki hile baya riskli en geç 3 güne ban yedirtiyor
değil mi ben de aynısını düşündüm, ancak nereye kadar sürer pek kestiremediğimden sordum teşekkür ederim cevap için.boş yorum yapmayın işinize bakın mesaj kasmak için daha boş ne yapabilirsin Neyse
Sorunun cevabını vereyim 1 yıla yakındır hesabım var aktif cok kullandım masterda oynadım ve hayla ban yemedim.Şuanki sitedeki scriptte sıkıntı yoktur 1yıla yakın Sadece banwave geldi okadar başka hiçbir sorun olmadı.