Lolde leveli zor kasıyorum ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
amamzon prime dan kapsülü al sonra botlara karşı gir boş vakitlerinde girmezsen de aram vs daha hızlı biten oyun modu gir günlük xp bonusunu da almayı unutma

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyun dükkanında satılan exp bonus var ondan alıp oyun girerek daha hızlı level kasabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
amazon hesabı aç ininal ya da herhangi bi kart bilgisi gir hatta fake kart oluşturucuyla bile yapabilirsin kart ekle amazona sonra prime deneme al ve lolün verdiği kapsülü al 30 günlük xp takviyesi veriyo kolaylıkla level atlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
prime da 30 gün xp boost var ayrıyeten oyun 30 levele kadar xp yi az veriyor diye biliyorum hızlı hızlı smurf kasmasınlar diye

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Amazon prime üye olup prime gamingte LoL kapsülü var onu al ve içinde xp boost geliyor onu açarak hızlı kasabilirsin iyi günler :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
başlıkta oldugu gibi lolde level kasmak cok zor bunun için bana bot önerisinde falan buluna bilrmisiniz
duo ile botlara karşı oyun oynarsanız eğer dakika 7 8 gibi maçı bitirirsiniz ve daha fazla ex geldiğini bilmiyorum birde aynı koridorda tristana heim gibi karakterler alın veya ziggs kuleyi hemen kırabilen lane push yapabilen büyülere de tp almayı unutmayın iyi geceler :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
xp boost alıp bot maçı atarsın hayatsız biriysen
normal şekilde arkdaşlarınla girince ztn fark etmiyorsun ne kadar hızlı kasıldığını

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Daha hızlı hareket etmek istiyorsanız, panjurlar veya taslaklar bunun için mükemmeldir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu level konusu evet bi tık can sıkıcı olabiliyor bir çok kişi söylemiş zaten botlar ve primegaming kapsülünde xp takviyesi var 8 tl ye felan uygun nice hediyeler var aramda ve ya botlarda denemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
amazon prime kapsülünden 30 günlük exp takviyesi çıkıyor onu kullan ve aram at işim var uğraşamam diyorsan ücretesiz level botları var ama onlarda bilgisayarından mining yapıyor diyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yeni hesapsa normal oyun zor buluyo 30 a kadar aramla ya da modla kasmaya calıs yok dersen takviye alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk xp boost bulursan onunla botlara karşı oyna felaket hızlı lvl atlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Botlarla oynayın veya 30. seviye bir hesap satın alın, bunlar ucuzdur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
başlıkta oldugu gibi lolde level kasmak cok zor bunun için bana bot önerisinde falan buluna bilrmisiniz
selam dostum level atlamak için yapman gereken çok bir şey yok aslında ama bildiklerimi söyleyeceğim xp takviyesi basıp maçlardan daha fazla xp alıp daha kolay level atlayabilirsin onun haricinde kötü oynamamaya çalış kda nı yüksek tutman yeterli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...