Onaylı Üye
amamzon prime dan kapsülü al sonra botlara karşı gir boş vakitlerinde girmezsen de aram vs daha hızlı biten oyun modu gir günlük xp bonusunu da almayı unutma
eğer duo bulabilirsen başlangıç seviye botlara gir 5 10 dakikaya oyunu bitirin daha çok exp verdiğini duydum ben bu şekilde kasıyorum en hızlı yolu bubaşlıkta oldugu gibi lolde level kasmak cok zor bunun için bana bot önerisinde falan buluna bilrmisiniz
duo ile botlara karşı oyun oynarsanız eğer dakika 7 8 gibi maçı bitirirsiniz ve daha fazla ex geldiğini bilmiyorum birde aynı koridorda tristana heim gibi karakterler alın veya ziggs kuleyi hemen kırabilen lane push yapabilen büyülere de tp almayı unutmayın iyi gecelerbaşlıkta oldugu gibi lolde level kasmak cok zor bunun için bana bot önerisinde falan buluna bilrmisiniz
scriptde yuumi için autoplay var onu aç ve izlebaşlıkta oldugu gibi lolde level kasmak cok zor bunun için bana bot önerisinde falan buluna bilrmisiniz
selam dostum level atlamak için yapman gereken çok bir şey yok aslında ama bildiklerimi söyleyeceğim xp takviyesi basıp maçlardan daha fazla xp alıp daha kolay level atlayabilirsin onun haricinde kötü oynamamaya çalış kda nı yüksek tutman yeterlibaşlıkta oldugu gibi lolde level kasmak cok zor bunun için bana bot önerisinde falan buluna bilrmisiniz
kanka valla bol bol maç atman gerekiyor ben günde 16 17 saat oyundayım 560 levelimbaşlıkta oldugu gibi lolde level kasmak cok zor bunun için bana bot önerisinde falan buluna bilrmisiniz