merhabalar sorum şu lolde smurf bir hesap açıp onla elo kassam yada west serverinde bayyaa bir elo kassam sonra hile zaten 3. part bir yazılım olduğu için oyun dosyalarınada etki ediyor hangi dosyaları silmem lazım ve kendi hesabımda ban yemek istemiyorum bilen birisi varsa konuya yazabilirmi ?
Kanka hileyi bir kere inject ettikten sonra geri dönüşü olmadığını bil. O hesap eninde sonunda ban yiyecek yani uğraşma dosya silmekle falan. Geri dönüşü yok
ama sen 2 günden beridir hileyi kullanıyosun be kankam peki ben hileyi açtım inject ettim kendi hesabımı lol dosyalarından league client preferenceden de sildim kendi hesabıma hiç geçmesem gene ban yermiyim ?
ama sen 2 günden beridir hileyi kullanıyosun be kankam peki ben hileyi açtım inject ettim kendi hesabımı lol dosyalarından league client preferenceden de sildim kendi hesabıma hiç geçmesem gene ban yermiyim ?
indirdiğin exe yi silmen yeterli ancak açtığın hesap ban yer ve bu ne zaman yiyeceğini bilemeyiz 1 haftada 1 ay da 3 ayda olabilir ama %100 yiyecek hangi script i kullanırsan kullan farketmiyor.