LoL'de nasıl lig atlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Script dışında birazcık zor ama uğraşırsan az çok yapabilirsin. Ayrıca arkadaşınla girmeye çalış tek oynama

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Usta taşıyıcı veya koçluk yapanlara belirli fiyata başla veya taşıyıcı ile başla sonra kendin oynaya oynaya gelişirsin zaten bende öyle geliştim zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lig atlaman için öncelikle kendine bir lane belirle ve 2 3 tane hero belirle machuplarını öğren kolayca lig atlarsın

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kendine bir koridor belirleyeceksin ve premade bulman lazım

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yetenek bir yana oyunu öğrenmen gerekiyor yani YouTube linki atmak yasak ama analiz videoları izle işte lane dondurma işte oyunu okuma maç başlamadan önce kazanma koşulunu belirle örnek veriyorum jungle oynuyorsun ve hyper taşıyıcın var onun etrafında oyna bunun gibi büssürü trick var oyunda azıcık araştırırsan bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk kolay şampiyonlar oyna jax garen master gibi tek taşırsın bu şamoiyonlarla

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lig atlamak istiyorsan oyun oynama 1 ay boyunca insanları izle youtube olsun başka platformanlar olsun ve sayire farm yapmak combo yapmak ve skil dodgelemek bunlar basit işler önemli olan oyun bilgisi pozisyon takım morelini güzel tutup komutanlık yapmak gerisi teferruat

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sürekli pratik yap dereceli maç oyna, kolay yoldan lig atlamaya çalışma, ligin elmas ama kendin bronze olursan düzgün bir şekilde oyun oynayamazsın. kendini geliştirerek ligini yükselt.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence sağlam duo bul jungle olsun eğer sen mid oynuyorsan jungle bul ve camp atsın adam tilt oluyor zaten oyundan çıkıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
jungle herye güzel pick atarsan rank atlarsın kayn falan oynuyordum ben elmasa kadar çıkmıştım kaynla

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
jungle mainle video izle

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
support harici her lane oynayarak lig atlarısın

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
play duo in bot lane with a good support main

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
lig atlamak için önce en iyi oynadığın koridor ve şampiyonları belirmen gerekiyor onu yaptıkdan sonra kafanın uyuştuğu bir duo buldun mu gerisi gelir

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
valla bende yeniyim keşke bilsem

Üye
5 HİZMET YILI
If you play solo I recommend mid or jungle, these are very impactful lanes in the game to climb solo

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyunun kaderini bencede jungle belirler. Yüksek performan bir jungle çevirebilirsen, oyunun kaderininde belirlemiş olursun. Ayrıca unutma ki oyunda report edilmen v.s bir çok etken senin eşleşmene etki sağlar. İyi insanlarla oynamak istiyorsan daha az report ye, oyunun objektif görevlerine odaklan ve taktir al. Böylece takımına daha iyi oyuncular gelicek ve daha kaliteli bir oyun deneyimi yaşayacağın için gözle görülür bir farkla lane atlamaya başlayacaksın. Benim lol de ki hight elo ya çıkma mottom bu şekildedir. İyi oyundan daha çok iyi oyuncu ol

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kendini geliştirmen gerek oynadığın şampiyonların tips and tricklerini izle, pozitif bir oyuncu ol, ve bol bol yüksek elo maçlar izlemeye çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...