LoL'de neden herkes Yasuo banlıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aga bu Yasuo'yu salın. Artık herkes Yasuo oynuyor, banlıyor ama her yerde hep Yasuo var. Bu Hero tek mi atıyor? Niye herkes banlıyor? Git, Darius banla. Rammus, Master Yi, Jax bir sürü saçma sapan Hero varken neden TF'de 1 saniyede tek yiyen Yasuo'yu banlıyorsunuz? Yasuo mobil değil, kırılgan hasarı da yok. Neden banlıyorsunuz? Ne var bu Hero'da? Sırf ünlü olduğu için banlanıyor ama banlayanlar niye banlıyor ki? Hero da ne var da banlıyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yasuo ünlü olduğu için banlamıyorum. Sampiyonun lanesi çok iyi bana göre w sü baya bozuk olduğunu düşünüyorum baya bozuyor

Üye
2 HİZMET YILI
Yasuo ünlü olduğu için banlamıyorum. Sampiyonun lanesi çok iyi bana göre w sü baya bozuk olduğunu düşünüyorum baya bozuyor
bence belli karekterler çok eziyor ya tr diaya kadar çok iyi oynayan yasuo kolay göremezsiniz zaten zümrüt2+ dan sonrasını bilmemde plat 2 1 e kadar banlamaya hiç gerek yok bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yasuo oldum olası bozuk ve geri düşsede yinede iş yapıyor sağlam çar ondan

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Taşıma ihtimalinin en yüksek olduğu karakterlerden biri olduğu için

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yasuo kille kasan bir karakter XD

rüzgar duvarı şuanki metada fazla op olduğundan da olabilir

yasuo scripti güzel oluyo mu agalar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kaybetme ihtimalin yok çünkü ne varsa kesiyor biçiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk low elo stabil herkes aldığı için ve feed oluyor %80 üstü oranla onun için banlıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka bi kere 2 itemde direk %100 kritik yapabilen bi çar bu yönden çok güçlü geliyor bana ayrıca farm alma olsun tf lerde olsun gayet işe yarayan bi çar olduğunu düşünüyorum bu yüzden hep yasuo banlarım

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yasuo scriptlede çok iyi oluyor deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yasuo alan adamların asla ortası olmaz. Ya çok fena feedler ya fena halde kasar. Millet bunu göze almak istemiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
takımındaki almasın diye :D

Üye
2 HİZMET YILI
Yasuo, League of Legends oyununda oldukça tartışmalı bir şampiyondur ve birçok oyuncu tarafından banlanır. İşte Yasuo'nun neden bu kadar sık banlandığına dair bazı yaygın nedenler:

1. Zor Kontrol Edilebilirlik: Yasuo, yüksek hareket kabiliyetine sahip bir şampiyondur ve yetenekleriyle düşmanlardan kolayca kaçabilir. Bu, onu zor bir hedef haline getirir.
  2. Yüksek Hasar Çıkışı: Yasuo'nun yetenekleri yüksek hasar potansiyeline sahiptir, özellikle kritik vuruşlarla birleştiğinde. Bu, düşmanlarına hızla büyük zarar verebilmesi anlamına gelir.
  3. Çift Yetenek Kullanan Şampiyon: Yasuo'nun pasif yeteneği, normal saldırılarının ardından birikerek daha fazla hasar yapmasına neden olur. Bu, ustaca oynandığında düşmanlar için zorlu bir deneyim olabilir.
  4. Zorlu Bir Öğrenme Eğrisi: Yasuo'nun yetenek kombinasyonları ve hareketleri, yeni oyuncular için zorlu olabilir. Bu, deneyimli Yasuo oyuncularının etkili bir şekilde kullanmasına olanak tanır, ancak bu beceriyi kazanmak zaman alabilir.
  5. Tilt Faktörü: Yasuo'nun birçok oyuncu üzerinde "tilt" (duygusal gerginlik) faktörü yarattığı söylenir. Yani, bir oyuncu Yasuo karşısında zorlanırsa, oyunu kaybetme olasılığı oyuncunun duygusal durumunu etkileyebilir.
  6. Ekip Oyunu Zorluğu: Bazı oyuncular, Yasuo'nun takım oyunlarında zor işbirliği yapabilmesini eleştirir. Yetenek kombinasyonları ve hava kuşağı (Wind Wall) yeteneği, takım arkadaşlarının becerilerini bloke edebilir veya etkileyebilir.
Bu nedenlerle, oyuncular Yasuo'yu karşılamayı zor veya rahatsız edici buldukları için genellikle onu banlarlar. Ancak unutmamak önemlidir ki her oyuncu farklı bir oyun tarzına sahiptir ve Yasuo ile başa çıkma yeteneği değişebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eğer menzilli oynuyorsan wsu seni hiç ediyor, eğer menzilli oynamıyorsan takımından bir insanımsı varlığın yasuo alıp feedleyeceğini düşünüyorsun. doğal olarak da banlıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...