Onaylı Üye
Lolde önceden 15-19 ping arası alırken şuan 25-30 arası alıyorum.Bir bilgisi olan varmı acaba
Ne kullanıyorsun
sağol kankamOnu bilmiyorum turknet kullanıyorum sunucları değiştiği için ping değerleri değişebiliyor turk telekom u bılmıyorum ama
wifi kullanıyorumbro kullandıgın ethernet kablosu 2.0 sa onu 3.0 yap bak bilgisayarcılarda satılıyo 3.0 ping olarak baya artış gösterir zaten
wifi kullanıyorum dediğim gibiarkadaşın dediği gibi internet kablonu değiştirirsen cat6 cat 7 alırsan oda çok fazla etkiler pingini hızını
bro büyük ihtimal senin kullandıgın laptop ethernat kablosu tak 3.0 olsun ama özelliklewifi kullanıyorum
ethernet kablosu 3.0 dediğin nedir acaba ? benim bildiğim cat6 cat 5 şeklinde kablolar var.bro büyük ihtimal senin kullandıgın laptop ethernat kablosu tak 3.0 olsun ama özellikle
tamamdır deniyeceğimarkadaşın dediği gibi internet kablonu değiştirirsen cat6 cat 7 alırsan oda çok fazla etkiler pingini hızını
Post automatically merged:
wifi kullanıyorsan etkimez tabi kablo. kablo ile bağlanırsan baya değişim fark edersin ama wifiye göre
bu 8 ve 9. maddeler gerçekten işe yarıyor mu acaba ? ilk defa duydum bunlarıKardeş İntegratif Konularda Teknik Olarak Bilgiye Sahip Olman Lazım Yani Araştırma Yapman Lazım Tabi Bunların Dışında Bir Çok Etken Var.
1.Alt Yapını Ve Ana Santralden Aldığın Veriyi Megabiti Tam Olarak Bilmen Lazım
2.Modem Güncellemeleri Mevcut Olması Lazım
3.Bu Sorunu Hangi Formasyon Boyutunda Alıyorsun Kalblolumu Kablosuzmu
4.İç Tesisatında Bir Problem Varmı
5.İşlemcin Ve Donanımın İnterneti An Ve An Ne Kadar Gerekli Yada Gereksiz Tüketiyor
6.Windows Ubdate Kapatman Lazım
7.Disk En İyİ Duruma Getirme Hafta Bir Gün Drop Yemene Yol Açar Kapat
8.Quoss Paket Zamanlayıcısı 0 Yapman Lazım Normalde İnternetinin %20 Sini Windows Kullanır Ama 0 Yaparsan %100 Veri Alırsın
9.Bilgisayarı Açar Açmaz CMD Komut Sistemine İpconfig Yapzarak Önce İp Adresini Öğrenip Sonrasında ping -t İp Adresini Yazarak Anlık Pingde Düşüş Sağlayabilirsin Teknoloji Ve Donanım Olarak İstediğin Zaman Yazabilirsin.`|
kankam eline sağlık çok sağolKardeş İntegratif Konularda Teknik Olarak Bilgiye Sahip Olman Lazım Yani Araştırma Yapman Lazım Tabi Bunların Dışında Bir Çok Etken Var.
1.Alt Yapını Ve Ana Santralden Aldığın Veriyi Megabiti Tam Olarak Bilmen Lazım
2.Modem Güncellemeleri Mevcut Olması Lazım
3.Bu Sorunu Hangi Formasyon Boyutunda Alıyorsun Kalblolumu Kablosuzmu
4.İç Tesisatında Bir Problem Varmı
5.İşlemcin Ve Donanımın İnterneti An Ve An Ne Kadar Gerekli Yada Gereksiz Tüketiyor
6.Windows Ubdate Kapatman Lazım
7.Disk En İyİ Duruma Getirme Hafta Bir Gün Drop Yemene Yol Açar Kapat
8.Quoss Paket Zamanlayıcısı 0 Yapman Lazım Normalde İnternetinin %20 Sini Windows Kullanır Ama 0 Yaparsan %100 Veri Alırsın
9.Bilgisayarı Açar Açmaz CMD Komut Sistemine İpconfig Yapzarak Önce İp Adresini Öğrenip Sonrasında ping -t İp Adresini Yazarak Anlık Pingde Düşüş Sağlayabilirsin Teknoloji Ve Donanım Olarak İstediğin Zaman Yazabilirsin.`|
Rica Ederim Dağima Faydalı Olmak İçİn Dayanışma Ve Yardımlaşma Adına Burdayımkankam eline sağlık çok sağol
çok sağolRica Ederim Dağima Faydalı Olmak İçİn Dayanışma Ve Yardımlaşma Adına Burdayım