lolde oyun bilgimi nasıl geliştirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arkadaslar script kullansam da oyunların yarısında lose alıyorum,düşük elolarda takılmama rağmen.
scriptle lane kazansam da oyunu taşıyamıyorum oyun bilgimi en hızlı nasıl gelistirebilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Birinden öğrenerek yada video izleyerek ama video izlemek de bi işe yaramıyor koç lazım
Post automatically merged:

dc verim gireriz 2014 den beri oynuyorum Sparrow#1500

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum öncelikle hangi lane oynadığını bilmek lazım eğerki ADC oynuyorsan genellikle tfnin ana bölgesinde değilde olabildiğince ama olabildiğince uzakta ve tank bir kişinin yanında durman lazım ama çok uzaktada kalırsan menzilin yetmiyebilir tam olarak menzilinin ucu ucuna yetişeceği bir yerde durman lazım bunun yanı sıra tank oyuncununda senı iyi bir şekilde koruması lazım bunun için kendine bir pre bulabilirsin ve scriptsin diye penta kill atmana gerek yok en önemli önceliğin farm olmalı ne olursa olsun büyük ihtimalle laneyi kaybetsen bile farm yapmayı bırakmadığın sürece toplayabilirsin diye düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
esporcuları izle
oyun bilgisi yüksek olan arkadaslarınla oyna ve hata yaptığın zaman sana söylesin
mesela kayn red tarafından basldıysa bllueye gitcek. ordan ya mid ya adc. topta oynuyorsan karsındakine saldır

doğru zamanda totem atmayı öğren

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaslar script kullansam da oyunların yarısında lose alıyorum,düşük elolarda takılmama rağmen.
scriptle lane kazansam da oyunu taşıyamıyorum oyun bilgimi en hızlı nasıl gelistirebilirim?
dostum youtube den eğitici koçlar var onları izleyebilirsin çok yardımcı olacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Youtubede malkoç izle çok güzel öğretiyor oyunu.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Youtube de bir kanal var isim vermek serbestse youtube kanalı söyleyebilirim adamlar çok güzel anlatıyorlar bir çok şeyi öğrenirsin oradaki videolardan(ben izliyorum neredeyse her videolarını ve baya bilgi öğrendim)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka çok agresif oynamamaya çalış haritayı takip et laneyi hızlı bırakma item çekmeye önem göster

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arada hilesizde gir ve öğretici izle. Ben script oynamadan önce belli bir müddet hilesiz oynadım. Öğreticilerle karakterleri öğrendim, o sırada ne tarz şeylere hangi item çıkılır yada rün nasıl yapılır vb. öğrendim. Script ile oynamaya başladığımda ise bunları scriptle birleştirdim. Scriptleşmek istiyorum, trum trum.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kanka genelde takım kötü olduğu için kaybediyorum ben de, oyundan eserasking ismiyle beni ekle 30 level olan fresh hesap benim beraber oynayalım

Üye
4 HİZMET YILI
sana önerim yüksek eloda oyayan yayıncıları izle ve e spor maçlarını duraklataran nerede hangi hareketi neden yaptıklarını anlamaya çalışarak izle

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
youtubeda yabancı içerikler var bunun hakkında onları izle hem ingilizceni hem oyununu geliştirirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ufak ayrıntıların hepsini tek tek alışkanlık haline getir totem atmak minyonu bol kesmek takasa girdikten sonra geri çıkabilmek tabi birde antrenman modunda oynayacağın heronun potansiyelini bilip alıştırma yapmalısın rakibine göre yani biraz tecrübe yetenek işi

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
videolar izlemeni tercih ederim
Post automatically merged:

ben sahsen ünlü yayıncıları izleyerek ögrendim diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Lynx Çerezz izle kanka iyi olur senin için pozisyon ve neler yapman gerektiğini zaten söylüyor

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
oynadığın lanede oynayan profesyonel oyuncuların oyunlarını izleyip kendine göre şekillendirirsen faydasını görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...