lolde oyun bilgimi nasıl geliştirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
forumda kaliteli oyun rehberleri var (en baştan olanı değil orta seviye olanları var) onları okuyarak ve klasik cevap oynayarak :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
video izlemek önemli bu oyun için sadece oynayarak öğrenmen zor olur o yüzden kesinlikle video turnuva maçları vs. izlemelisin

Üye
3 HİZMET YILI
araştırma yaparak ilk sonrada oynayarak proları izleyerek taktiklere bakarak bende bilmezdim şimdi 300 level hesap pro bir oyuncuyum
Post automatically merged:

blitz crankdan rünlere bak ilk ve sonra macro ata proları izle taktik öğren tamamen akışa bırak kasma
Post automatically merged:

arkadaslar script kullansam da oyunların yarısında lose alıyorum,düşük elolarda takılmama rağmen.
scriptle lane kazansam da oyunu taşıyamıyorum oyun bilgimi en hızlı nasıl gelistirebilirim?
knk kulanma ban yerin fix yer zzaten dğmez el emeğinle oyna

Üye
3 HİZMET YILI
ben genel olarak lol videoları ve oynadığım şampiyonun (şampiyonu bilsem bile) öğretici videolarını izlemiştim başta. sonra internette lol korean replays falan diye kanallar falan var ordan da ileri düzey oynanışları izliyip kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum.Geçen sezon peak plat 4 dü şimdi elmas olucam az kaldı

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaslar script kullansam da oyunların yarısında lose alıyorum,düşük elolarda takılmama rağmen.
scriptle lane kazansam da oyunu taşıyamıyorum oyun bilgimi en hızlı nasıl gelistirebilirim?
meta'yı takip etmeni öneririm dostum ve çok fazla usta yayıncıları videoları izliyebilirsin hangi herolar metadaysa onların sc'sini kullan bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...