Üye
League Of Legendste oyun bittikten sonra client donuyor ve açılmıyor bu sorunu benden başka yaşayan var mı ?
League Of Legendste oyun bittikten sonra client donuyor ve açılmıyor bu sorunu benden başka yaşayan var mı ?
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
| ||
| bunu indirip tekrar denermisin |
I tried a lot but it didnt work I sent a ticket lets see what they sayIt doesn't happen on my end but I suggest to run a repair for the client it won't take time and will fix the issue
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
| ||
| bunu indirip tekrar denermisin |
benzer sorunu yasadım windowsun surumunu guncelleyınce duzeldıLeague Of Legendste oyun bittikten sonra client donuyor ve açılmıyor bu sorunu benden başka yaşayan var mı ?
Çok saol kanka işe yaradı artık donmuyor teşekür ederim ama sadece 1 oyunda denedim eğer tekrar aynı sıkıntı olursa yazarım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu indirip tekrar denermisin
Defalarca yapmıştım daha önce ama işe yaramamıştı şu üstteki yoruma biri link attı Microsoft için onu kurunca düzeldi eğer sorunu yaşayanlar varsa denesinTam onarım yapar mısın
kanka bu senin ssd ile ilgili olabilir eski ise değiştirebilirsinLeague Of Legendste oyun bittikten sonra client donuyor ve açılmıyor bu sorunu benden başka yaşayan var mı ?