LoL'de rapor ve susturma sistemini kullanmayı unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sistemin düzgün işlediğine oldum olası inanmıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben report sistemine inanmıyorum. Kaç yıllık oyuncuyum her zaman ne olduysa o şekilde reportlarım. Ama çok az geri dönüş almışımdır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aynı şeyleri bende yaşadım ya otomatik olarak ban atılıyor ve hani kontrol edilmesi gibi bi durum söz konusu olmuyo ne kadar ticket at ne yaparsan yap küfür ettin ban yedin diyolar kısacası yani adamın yazdıklarıyla ban yememesi ve benim yazdıklarımın onun yazdıklarıyla uzaktan yakından benzer olmadığı halde ban yiyen taraf ben oluyorum sanırım yediğin rapor sayısına göre falan yapıyolar ama lolün adaletinin olduğunu düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
herkes reportlamayı öğrenmediği için ban yiyeceklerde yemiyor alakasız seçeneklere tıklıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka lolde ceza yemek gerçekten çok zor 6 aydır lbreborn kullanıyorum 2 maçtan birinde sc diye report ediyorlar ama ban yemedim

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
normal adam bu olur sohbeti ve talz'ı devre dışı bırakmaya çalışın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.

Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.

Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.

Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık? :(
ben bunu valoda yapıyorum valoya yeni kj alarmbot die bir sistem geldi ben küfür etmekten kaçınıyorum aşırı korkuyorum hesabın seviyesi bir yana hesapta gani gani skin var o yüzden çok korkutucu oluyor ve lolün ban sistemi gerçekten aşırı saçma karşıya asla ban atmıyor adma din ırk özel değerler demeden sövüyor banlanmıyor sen kürt yazıyorsun hesabın gg üzücü olay gerçekten :(

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben bunu valoda yapıyorum valoya yeni kj alarmbot die bir sistem geldi ben küfür etmekten kaçınıyorum aşırı korkuyorum hesabın seviyesi bir yana hesapta gani gani skin var o yüzden çok korkutucu oluyor ve lolün ban sistemi gerçekten aşırı saçma karşıya asla ban atmıyor adma din ırk özel değerler demeden sövüyor banlanmıyor sen kürt yazıyorsun hesabın gg üzücü olay gerçekten :(
bilmiyorum artık 2defa ban yedikten sonra ban yeme şıklığımı artıyor anlamış değilim ki zaten oradaki belirtmek istediğim şey "adam k*rt dedi* fakat bunu riot nasıl anladıysa bilmiyorum ekstra olarak ban yediğim an preme rapor geribildirimi gelmiş olması...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Anlıyorum seni. Benim de bir hesap perma ban yemişti hem de benim suçum olmadan. Şifremi ele geçirip 3.parti yazılım kullanmışlar. Birkaç defa ticket attım fakat açılmadı ban.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
315 level hesap 2,3 tane velet yüzünden banlattın he geçmiş olsun :(

Üye
3 HİZMET YILI
Her maç kullanmamı gerektiren insanlar oluyor zaten :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
rapor etmek için ederseniz hibirsey

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
o yüzden bir dahakine bu konu herkese derse olsun küfretmeyin üstü kapalı edin ırkçılıksa hiç yapmayın
bilmiyorum artık 2defa ban yedikten sonra ban yeme şıklığımı artıyor anlamış değilim ki zaten oradaki belirtmek istediğim şey "adam k*rt dedi* fakat bunu riot nasıl anladıysa bilmiyorum ekstra olarak ban yediğim an preme rapor geribildirimi gelmiş olması...

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben dereceli oyuna girince direk sustur all yapıyorum yoksa bir bakmışım ki biriyle kavgaya tutuşmuşuz xd

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.

Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.

Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.

Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık? :(
knk sana tavsiyem böyle toxic oyuncular gelince direk muteni at yoksa işin zor

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet doğru report yaparsanız gerçekten ban yiyorlar, Ben bi ara lobide reportlamıştım maç sonrası geri bildirim geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...