ben bunu valoda yapıyorum valoya yeni kj alarmbot die bir sistem geldi ben küfür etmekten kaçınıyorum aşırı korkuyorum hesabın seviyesi bir yana hesapta gani gani skin var o yüzden çok korkutucu oluyor ve lolün ban sistemi gerçekten aşırı saçma karşıya asla ban atmıyor adma din ırk özel değerler demeden sövüyor banlanmıyor sen kürt yazıyorsun hesabın gg üzücü olay gerçektenBugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.
Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.
Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.
Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık?![]()
bilmiyorum artık 2defa ban yedikten sonra ban yeme şıklığımı artıyor anlamış değilim ki zaten oradaki belirtmek istediğim şey "adam k*rt dedi* fakat bunu riot nasıl anladıysa bilmiyorum ekstra olarak ban yediğim an preme rapor geribildirimi gelmiş olması...ben bunu valoda yapıyorum valoya yeni kj alarmbot die bir sistem geldi ben küfür etmekten kaçınıyorum aşırı korkuyorum hesabın seviyesi bir yana hesapta gani gani skin var o yüzden çok korkutucu oluyor ve lolün ban sistemi gerçekten aşırı saçma karşıya asla ban atmıyor adma din ırk özel değerler demeden sövüyor banlanmıyor sen kürt yazıyorsun hesabın gg üzücü olay gerçekten![]()
knk oyunda kys kkk k*rt *pk demek yasak ve perma ban yedirtiyor direktBEN KÜRT YAZDIM PERMA YEDİM ADAM HAKLI
ah hocam onuda yaşadık315 level hesap 2,3 tane velet yüzünden banlattın he geçmiş olsun![]()
bende çok banlattımda benimkiler en fazla 50 level falandı :/knk oyunda kys kkk k*rt *pk demek yasak ve perma ban yedirtiyor direkt
Post automatically merged:
ah hocam onuda yaşadıkhemde en kralını
sağlık olsun hocam neticede benim hatam temiz bir sayfa çekelim geçelimbende çok banlattımda benimkiler en fazla 50 level falandı :/
bilmiyorum artık 2defa ban yedikten sonra ban yeme şıklığımı artıyor anlamış değilim ki zaten oradaki belirtmek istediğim şey "adam k*rt dedi* fakat bunu riot nasıl anladıysa bilmiyorum ekstra olarak ban yediğim an preme rapor geribildirimi gelmiş olması...
knk sana tavsiyem böyle toxic oyuncular gelince direk muteni at yoksa işin zorBugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.
Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.
Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.
Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık?![]()