Onaylı Üye
rapor sistemi bi işe yaramıyor unutsanız bile bişey olmaz
normal küfürlerde etmiyolar din ırk vs vs genede yemiyorlar ilginççok kişiyi küfür hakaretten report ettim hiç biri ceza almadı
ben baya küfür ediyorum banlanmıyorumBugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.
Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.
Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.
Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık?![]()
Kanka aynisi basima geldi bugun direk ss aldim ticketi koydum gectimBugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.
Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.
Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.
Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık?![]()