LoL'de rapor ve susturma sistemini kullanmayı unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
milyonlarca defa oyunda küfür ettim şimdiye kadar 1 kere bile ban yemedim script kullandım hala ban yemedim nasıl ban yemeyi başarıyorsunuz

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhaba legue of legends oyuncuları: League of Legends'ın en iyi yanlarından biri, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları tek bir çatı altında toplayarak aynı hedef doğrultusunda savaşmalarını sağlamasıdır. Maalesef bu "en iyi yan", olumsuz davranışlar ve hakaretler senin ve diğerlerinin keyfini kaçırdığında en kötü şeye dönüşebilir.

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
report sistemi ban sistemi çok yanlış çalışıyor hatta bence çalışmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun ben her oyun başı bütün oyuncuları muteliyorum tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Doğru reportlama sistemini kullandığında ve bir kaç bir şey yazdığında direkt banlanır her zaman için. Ben mesela üşenmeyip işimi garantilemek için ekran görüntüsü veya video kaydını desteğe atıyorum ve bum banlanıyolar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
trde bizim millet genelde biri küfredince afk, bilerek besleme vs vs ne bulduysa tikleyip report ettiği için yapay zekada belli bir yerden sonra reportlarınızı dikkate almayabiliyor

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Evet ben de katılıyorum doğru raporlar san ban giyebilir Keşkem küfür resimlerini çekseydin Ticket atarak hesabını açtırabilir de Geçmiş olsun kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
doğru anlatmış boş yere mentalboom olmaya gerek yok çek sustur allını sessiz sessiz kazan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aynı şekilde bende tilt olduğum için flame attım küfür etmesem bile ban yedim bundan sonra da her düzgün raporladığım ban yedi yani raporlayın ban atıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyunu yeniden bırakma lütfunu vermiş size riot :D

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.

Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.

Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.

Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık? :(
ben baya küfür ediyorum banlanmıyorum :D sen birşey dememişsin sen banlanmışsın şansa bak

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Flame atan herkesi repliyorum flameden fazlasını yapıyor ise mesela değerlere küfür ırkçılık gibi ticket atıyorum oyuncu hakkında ve ban yemeyen daha hiç olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bugün ana hesabıma bak biraz ağladım, bundan yaklaşık 2 ay önce 14 günlük ikinci banım bitti ve tekrardan oynama başladım. Agresif bir kişiliğim var, çabuk sinirleniyorum. Günlerden bir gün maç atarken maçıma 3-15 oynayan biri geldi. Kendisi oyun içinde sadece p**lı diiyip partizanlık yapıyordu, ayrıyeten ana bacı Allah demeden sayıklıyordu ve en sonunda k*rt dedi ve bende ona ifaden all chata "adam ölüp ölüp sadece k*rt diyor dedim ve maç sonu geldi çattı ekranıma zamanaşımı diye bir hata geldi.

Oyuna girip çıktım, bir de ne göreyim. Perma yemişim bence kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum sadece all chata k*rt yazdım diye ban yedim ama o şahıs aradan aylar geçmesine rağmen hâlâ ban yememiş. Ticket attım ettim ama elimden başka bir şey gelmedi. O gün bugündür LoL'e olan hevesim biraz kaçık, 315 seviyelik hesabım mefta oldu.

Sözün özü arkadaşlar sinirinizin yeniği olmayın, ırkçılık küfür vb yapanları repleyin muteleyin geçin, ben yapamadım. Bari siz yapın.

Riot biz bunu yaşayacak adam mıydık? :(
Kanka aynisi basima geldi bugun direk ss aldim ticketi koydum gectim

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Raporlama işe yaramıyor. SS alıp videolar ıle destekleyıp Tıcket acarsanız o zman karsı tarafın banlanması yuksek ıhtımal ( ırkcılık mıllı degerlere sovme dırekt ban )

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
ya report edilenler banlanmıyor diye ticket atıyorum banlanıyorlar öyle

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
lol rapor sistemi bazen çalışıyo bazen çalışmıyor anlamıyorum cidden

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hocam ben mutelemiyorum çünkü chatte de yazılanları merak ediyorum ama adamı umursamıyorum adam sövünce tek kelime bile etmiyorum karşımdaki kişide kendinin adam yerine konulmadığını anlayınca artık benimle uğraşmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...