LoL'de raporlanmamız banlanmamıza sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum ne kadar çok raporlanıp bide o raporlandığın maçta hileyi belli edip oynadıysan hesabın en fazla 2 güne kalıcı askıya alınıyor kısaca banlanıyorsun.

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tabii ki de evet

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hileden Rapor ban yemene neden olmaz. kullandığın hile riot tarafından tespit edilmediyse örneğin sen hileyi kullandıktan 1-7 taş çatlasın 14 gün arasında ban yemiyorsan hile tespit edilmemiştir bu durumda ban yemezsin.Rapordan ban yenilse zaten şuan lolde bu kadar script olmazdı göze batacak kadar öyle düşünebilirsin.
ayrıca yazmayı unutmuşum şöyle bir durumda var hani rapordan millet ban yese 2 yıldır hile açan arkadaşlar ban yerdi :D ban dalgası gelene kadar ben ban yiyene şahit olmadım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
rapordan ban yenilmiyor riot hileyi fixlediyse yiyorsun öyle cok report yedim oyun sonu banwave geldikten sonra ban yedim sadece

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ban yemene sebep vereceğini düşünmüyorum. LazySharp,WindSharp, LPReborn, WsReborn hepsini kullandım ve henüz ban yemedim. Çokça kez raporlandığım oldu, clashlere, paralı turnuvalara girdim ancak hala ban yemedim. Hile Rito tarafından tespit edilirse ban yersin.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
atıyordur riot en ufak şeye ban atıyor çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
elbette kanka sonuta senin hesap raporlanınca yetkililer herşeyini kontrol ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ban anında yemezsin ilk önce hesabını pinlerler sonra ban wave vurur banlarlar

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet olur dostum son zamanlarda çok fazla belli edenleri scriptden reportluyom 10 repten 6 7 si geri bildirim geliyor banlandı diye

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu site boşboşuna normal üyeye çekince ban yersin başka olayı yok ben rage modda oynadım 3 ay ban yemedim ne zaman normal üyeye çektiler o zaman ban dalgasında girmeme rağmen ban yedim. o yüzden pek güvenme hileye. sadece zoom hilesi ile skin changer açan arkadaş bile yemiş başka konuda yazıyordu önermiyorum hile iyi olsada sitenin tutumu yanlış...

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rapordan hesabın flaglenebilir ama bu 1-2 rapor ile olacak iş değil. Sürekli olarak raporlanırsan olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum ne kadar çok raporlanıp bide o raporlandığın maçta hileyi belli edip oynadıysan hesabın en fazla 2 güne kalıcı askıya alınıyor kısaca banlanıyorsun.
Öyle bir şey yok kaç defa 9x report yedim 1 yıl sonra anca ban yedi hesap sebep olur ama iki gün sonra diye bir şey
Post automatically merged:

evet olur dostum son zamanlarda çok fazla belli edenleri scriptden reportluyom 10 repten 6 7 si geri bildirim geliyor banlandı diye
Banwawe geldiği içindir o :D

Üye
3 HİZMET YILI
kullandığın hile detected olmadığı sürece bir şey olmaz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?
Arkadaşım çok uzun süredir lol oynuyor ve çok düzgün raporlar atıyor sanırım bu yüzden onun raporları bizimkilere göre daha çok işe yarıyor çocuk ne zaman birini küfürden bile reportlasa ertesi gün geri bildirim alıyoruz yani evet söz konusu olabilir bence

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
rapordan ban yemezsin. hile undetected oldugu surece istedigin kadar report ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...