Onaylı Üye
Öyle bir şey yok kaç defa 9x report yedim 1 yıl sonra anca ban yedi hesap sebep olur ama iki gün sonra diye bir şeyDostum ne kadar çok raporlanıp bide o raporlandığın maçta hileyi belli edip oynadıysan hesabın en fazla 2 güne kalıcı askıya alınıyor kısaca banlanıyorsun.
Banwawe geldiği içindir oevet olur dostum son zamanlarda çok fazla belli edenleri scriptden reportluyom 10 repten 6 7 si geri bildirim geliyor banlandı diye
ban waweden öncede geri bildirim alıyodum hiç boş rep atmazsan gerçekten feedliyeni feed diye replersen seninde reportların direk geri dönüş olurBanwawe geldiği içindir o
Arkadaşım çok uzun süredir lol oynuyor ve çok düzgün raporlar atıyor sanırım bu yüzden onun raporları bizimkilere göre daha çok işe yarıyor çocuk ne zaman birini küfürden bile reportlasa ertesi gün geri bildirim alıyoruz yani evet söz konusu olabilir benceArkadaşlar, sorumu zaten başlıkta belirttim. Mesela ben script açıp oyuna giriyorum. Oyun sonunda adam "Seni hile kullandığın için raporluyorum." diyor ve raporluyor. Bu rapor sonucunda hesabın flaglenmesi gibi bir durum söz konusu mu yani hesap raporlandıkça kara listeye falan mı düşüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?