lol'de şampiyon alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Otomatik düzeldi mi sorununuz hala devam ediyor mu ? Devam ediyorsa ticket atın ama sistemsel birşey olmalı düzelmiştir muhtemelen.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
client kapat aç onarım yap ticket aç son çare olarak

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Client den kaynaklı olabilir. Dosya onarımı yapmayı deneyebilirsiniz ayarlardan.

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende de oluyordu botted hesap ise olabiliyor hesaptan çık 15 20 dakika bekleyip tekrar girip satın al sorunun çözülür.

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
bot hesap olduğu için

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
bence ticket açmanda fayda var direk çözüm yolu bu olur

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
lol'de şampiyon almaya çalışırken bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim
  1. Sunucu durumunu kontrol edin: Öncelikle, League of Legends sunucularının çalışır durumda olduğundan emin olun. Bunun için, oyunun resmi web sitesine gidin veya sosyal medya hesaplarından güncel bilgileri takip edin.
  2. Yeniden başlatın: Bilgisayarınızı veya oyun istemcinizi yeniden başlatmayı deneyin. Bu, bazı geçici hataları düzeltebilir.
  3. Bağlantıyı kontrol edin: İnternet bağlantınızın çalışır durumda olduğunu kontrol edin. İnternet hızınızın yavaş olduğunu veya kesildiğini fark ederseniz, internet bağlantınızı kontrol etmeniz gerekebilir.
  4. Hesap durumunu kontrol edin: Oyun hesabınızda bir sorun olabilir. Bunun için hesap bilgilerinizi kontrol edin ve hesap ayarlarınızı güncelleyin.
  5. Dosyaları doğrula: Oyun dosyalarınızda bir sorun olabilir. Bunun için, oyun istemcinizde "Dosyaları Doğrula" seçeneğine tıklayın ve oyun dosyalarınızın eksiksiz olduğundan emin olun.
  6. Destek ekibiyle iletişim kurun: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözemezse, League of Legends destek ekibiyle iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Oyun istemcisi içindeki destek sekmesine tıklayarak destek ekibiyle iletişim kurabilirsiniz.

jesh3616
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Otomatik düzeldi mi sorununuz hala devam ediyor mu ? Devam ediyorsa ticket atın ama sistemsel birşey olmalı düzelmiştir muhtemelen.
düzelmedi ama bir yolunu buldum alacağım şampiyona tıklayıp ayrıntılı bilgi sekmesinden alıyorum

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sunucular bazen buga girebilior dostum beklemekten başka çare yok gibi bende yaşadım bunu en azından riot clienti onarmayı deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Marketten şampiyonun üzerine tıklayın. Ayrıntılı bilgiye tıklayın, gelen arayüzde sol alttan AÇ a tıklayın. İstediği öz karşılığında sorunsuzca açar.

Üye
3 HİZMET YILI
aynı sorunla karşılaşıyordum ben almak istediğim şampiyonun üstüne tıklayıp ayrıntılı bilgi diyordum oradan alıyordum

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kanka ya 1 günde geçiyor ya da ayrıntılı bilgiye bas karakterden ordan satın al öyle oluyor ama zahmetli Bİ TIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...