LoL'de sürekli olarak hesabın banlanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
LoL'de her açtığım hesap, bir yapay zeka oyunundan sonra ban yiyor. Zamanında script acmıstım fakat script kullanırken hiç ban yemedim. O yüzden HWID olduğunu sanmıyorum. 3. parti yazılımdan hesap banı yiyorum, tahminimce bilgisayarda Vanguard'ı tetikleyen bir şey var. Format atmadan nasıl çözebilirim? Bir sürü antivirüs denedim, işe yaramadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynı durumdan benim arkadaşım da müzdarip. bilgisayarında yüklü olan ama en son 7-8 ay önce (vanguard lol'e gelmeden önce) kullandığı script dosyaları var hiç çalıştırmamış. girdiği tüm hesaplar ban yedi çok dolu, sağlam çarları vardı çevresinde tanıdıklarından. şimdi yeni hesap açar açmaz o da ban yiyor cihaz banı mı yedi yoksa bilgisayardaki script dosyaları tam anlamıyla silinemediğinden dolayı mı yeni hesaplar ban yiyor anlamadık, çözüm arıyoruz. cihaz banı yese van 152 hatası çıkardı bence bu arkadaş her yeni hesap açtığında üçüncü parti yazılımdan dolayı ban yiyor

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
1. Komut Dosyası Yazılımının Artık Dosyalarını Kontrol Edin
2. Şüpheli Üçüncü Taraf Yazılımları Devre Dışı Bırakın veya Kaldırın
3. Rootkit veya Kötü Amaçlı Yazılım olup olmadığını kontrol edin
4. Vanguard'ın Yeniden Kurulumu
5. Ağınızı Kontrol Edin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Başka konuda dediğim gibi ip adresine ban atıldıysa Anakart değişmesi lazım

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ip banı diye birşey yoktur sadece anakarta veya ekran kartına ban atarlar anakart üzerinden silebilmen için bikaç uygulama var onlarda 1.5-2k arası
bence sen anakart al daha hesaplı olur

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bunu anlamanın en sağlam yolu format atmalısın formattan sonra yine 3. oyundan sonra ban yemeye devam ediyorsan hwid ban yemişsin h.o bazı hwid banlarda kod falan çıkmıyor 2 oyun atıyorsun 3. de ban atıyor. Her sistemde farklı ben 1 yıl önce valodan hwid ban yemiştim ama valoya girebiliyordum 3. oyundan sonra oyundan atıp hesabımı banlıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...