hesap banıda yersin donanımdaevet üstte yazdıgım gibi lolde yeni hesap açıp sc açmak istiyorum ama valodaki gibi donanım banımı yoksa sadece hesap banımı yiyoruz bilen varmı
kanka herkes hesap banı demiş sen niye şımdi donanım banı dedinki yedinmide dion yoksa öylesinemihesap banıda yersin donanımda
oda doğru 3 senedir lol skin kullanıorum ban yemedim ama bu aralar çok sohbet banı atıyorlol pek ban atmıyor ya
tamam sağolhesap banı yiyorsun
kesin galibaben eskiden oynadıgım hesaplarda hep hesap banı yedim şuanda da hesap banı atılıyor diye biliyorum
güncelleme olunca söylüyorlarmıŞu an sadece hesap banı hocam ama güncellemede atar mı bilmiyorum
evet üstte yazdıgım gibi lolde yeni hesap açıp sc açmak istiyorum ama valodaki gibi donanım banımı yoksa sadece hesap banımı yiyoruz bilen varmı
kardeşim benim bildiğim kadarıyla sadece hesap banı atıyorevet üstte yazdıgım gibi lolde yeni hesap açıp sc açmak istiyorum ama valodaki gibi donanım banımı yoksa sadece hesap banımı yiyoruz bilen varmı
hesap banı yersin başka hesap aç devam et yoluna kralevet üstte yazdıgım gibi lolde yeni hesap açıp sc açmak istiyorum ama valodaki gibi donanım banımı yoksa sadece hesap banımı yiyoruz bilen varmı
hesap banı yiyorsunuz.evet üstte yazdıgım gibi lolde yeni hesap açıp sc açmak istiyorum ama valodaki gibi donanım banımı yoksa sadece hesap banımı yiyoruz bilen varmı
evet üstte yazdıgım gibi lolde yeni hesap açıp sc açmak istiyorum ama valodaki gibi donanım banımı yoksa sadece hesap banımı yiyoruz bilen varm