- Konuyu başlatan
Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Hayır hiç alakası yoktur dodgeyi açın açabildiğiniz kadar ben öyle oynuyorumDodge ayarlarını kapatırsak ban riski azalırmı
Hayır hiç alakası yoktur dodgeyi açın açabildiğiniz kadar ben öyle oynuyorumDodge ayarlarını kapatırsak ban riski azalırmı
ben tehlikeli skillerde açıyorum evadeyi adam onu attıgı zaman öleceğim skillerde açarım Örn: (bc q su lux q su yasuo q su ws.)1. Fps sorununu nasıl çözüyorsun
2.sadece tehlikeli skiller için evade açsak ne kadar doğru olur
zaten sadece tehlikeli skillerde evade çok işe yarıyor tehlikeli skillerde priorityi fullersen çabucak ölmezsin fps sorunuda senin bilgisayarına bağlı1. Fps sorununu nasıl çözüyorsun
2.sadece tehlikeli skiller için evade açsak ne kadar doğru olur
teşekkür ederim.ben tehlikeli skillerde açıyorum evadeyi adam onu attıgı zaman öleceğim skillerde açarım Örn: (bc q su lux q su yasuo q su ws.)
sadece sc açıkken sorun oluyor fps acaba genel mi çözümü var mı diye sordum ama değil sanırım.zaten sadece tehlikeli skillerde evade çok işe yarıyor tehlikeli skillerde priorityi fullersen çabucak ölmezsin fps sorunuda senin bilgisayarına bağlı
çemberleri vs kapat tamamen işte timerlar yani görüntü olarak bilgisayarını yoracak şeyleri kapat scriptte fpsin yükselirteşekkür ederim.
Post automatically merged:
sadece sc açıkken sorun oluyor fps acaba genel mi çözümü var mı diye sordum ama değil sanırım.
Çalışmıyor ağa ama coderlarımız tam hızda çalışıyordur eminim ki en kısa sürede hileyi siz değerli üyelerimize aktif olarak sunacaktır .suan calısmıyo dımı güncelleme gelmıs oyuna
Hertürlü yersin dodge yi açarsan daha kısa sürede ban yersin çünkü lol algılıyor dodge yiBan yemeden nasıl oynarım Dodge açık iken
%100 ban yiyorsun dostum kaçışın yokban yeme riski varmı
Aga ben derecelide oynuyorum şu ana kadar ban yemedim şu an sc aktif değil güncelleme bekliyoruz .kankam oyuna güncelleme geldi şuan açık mı script bide sürekli ban yiyorum 30lvl olunca dereceli girsem ban yeme riskim artarmı
anladım kankam saolAga ben derecelide oynuyorum şu ana kadar ban yemedim şu an sc aktif değil güncelleme bekliyoruz .