LoL'de script kullanılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
sadece kite için bile kullanılır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
fazla maç oynayıp belirli bir ligte takılı kaldıysan açabilirsin. örnek 200-300 maç gold-plat oyuncular için çok iyi oluyor. report yememeye dikkat et çok absürt dodge atıyor bazen onlara dikkat et gerekirse biraz kafa at başlarda

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kullanırsın kanka ama belli etmemeye çalışcan yoksa zten lol değil bütün oynlarda ban yersin

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sezon 2'den beri kullandığın hesapta script kullanmanı tavsiye etmiyorum yan hesaptan oynayabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu aptal oyunu yaklaşık 9 yıldır oynuyorum ve artık fazlasıyla bezdim. Oyunu takip et koridorları analiz et açık ara vs... artık robot gibi aynı şeyleri yapar hale geldim. Biraz da olsun daha çok eğlenmek istediğimden sc açmayı düşünüyorum. Siz de benim gibi sıkıldıysanız sc açabilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aynen ana hesapla oynanmaması gerektiğini düşünüyorum bende

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam fazla report yersen banlanırsın gibi bir durum yok. özellikle tr sunucusunda oynuyorsan fresh hesap dışı rage şekilde evade açık oynamadığın sürece ban yemezsin.

dc: yalvarma
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kullanırken kullanışına özen göstermek zorundasın. Fazla report yersen Banwavede gidersin. Şahsi olarak yaklaşık 1.5 yıla yakın kullanıyorum sadece 1 hesabımı banlattım ve gayette kullanışlı, ama dediğim gibi kullanışına bağlı.
usta banwawe ye girdin ve 1 hesabın banlandı hayla hile ile devammı ediyorsun yani?

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum sana tavsiyem önce gir scriptle bir oyna tadına bak sonra gel konuyu bir daha aç.

Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
İp ban söz konusu değil lolde 2 yıldır kullanıyorum 1 kere banladım o da wave de gitti ana hesabında oynama kafi

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
yani keyfi bi durum keyfin istiyorsa kullan hile kullanmaktan zevk alan birsürü insan var bende zevk alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...