Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tuş sayının fazla olması gerekiyor sanırım çok fazla scripte bırakma kaybetmeyecek kadar script kullansan yeterli 1 2 maç kaybet arada çok win streak yapma
Well, of course it depends on the script, but normally I don't leave dodges, fully enable, what I use is I can choose which abilities of which champions to avoid. So I don't enable everything. I leave some open just to "catch" a little, and I don't play all the game, I generally play the first one, disable the script in the second and turn it back on in the third. I've never had any problems looking like a really original player this way.
Bende aynı şekilde hangardan toirscript almıştım ve beğenerek oynadım. aşırı belli ederseniz hangi sc yi kullanırsanız kullanın kesinlikle ben yiyorsunuz. ben ilk başlarda fazla belli etmeden oynadım ama sonra işin suyunu çıkarmaya başlayınca 2. ayın sonunda ban yedim. allahtan ana hesabım değildi.