Lolde seneler evvel antrenman modunda sc denedim ve perma yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Konuyla alakalı ne gibi bahaneler bulup banı kaldırabilirim sc ile 1 maç bile atılmadı normal veya dereceli sadece antrenman modunda denendi

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hesab banı kaldırmanın mumkunatı yok zaten lolde ip ban atılmıyor valorant gibi hwid yemıyon yani aç yeni hesap veya fresh hesap satın alıp devam edıcen

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hesab banı kaldırmanın mumkunatı yok zaten lolde ip ban atılmıyor valorant gibi hwid yemıyon yani aç yeni hesap veya fresh hesap satın alıp devam edıcen
Perma yiyipte ticket açıp kaldırtan çok insan var hwid yemediğimi biliyorum fresh alıp oynuyorum ama 300 kostümlü full hero main hesabımı geri alma ihtimalini değerlendirmek istedim sadece

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
konuyla alakasız fakat antrenman modunda farklı ip ile giriş yapılmışsa oyuna hesabım çalındı çalan kişi script kullanmış gibisinden bahaneler söyleyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Perma yiyipte ticket açıp kaldırtan çok insan var hwid yemediğimi biliyorum fresh alıp oynuyorum ama 300 kostümlü full hero main hesabımı geri alma ihtimalini değerlendirmek istedim sadece
imkani yok dostum bende cok denedim herturlu yontemı açmıyorlar. eğer ünlü bir espotcu veya youtuber değilsen

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

imkani yok dostum bende cok denedim herturlu yontemı açmıyorlar. eğer ünlü bir espotcu veya youtuber değilsen
Forumda perma yiyip banını açtıran kişilerin konuları var inceleyebilirsin
Post automatically merged:

konuyla alakasız fakat antrenman modunda farklı ip ile giriş yapılmışsa oyuna hesabım çalındı çalan kişi script kullanmış gibisinden bahaneler söyleyebilirsin
Hesabımın incelenmesini istediğimi söyledim küfürden ban yediğimi zannederken 3.parti yazılım ile karşılaştım gibi şeyler söyledim bakalım ne olacak gelişmeleri yazarım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
En sık kullanılan yöntem hesabımı çalmışlar bahanesi. İnkardan yürü kanka ben bir şey kullanmadım diyerek. Yaratıcı ol şans.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Riotun böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum bir kere injekt edilmesi yetiyor banlamaları için.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Açılması biraz zor aynı ip adresinden yapmışsın çünkü antrenman olsa bile hesap detect edilmiş.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Euwda kac hesap patladi ben denedim acilmadi perma yedi hepsi

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben inanmıyorum açıcaklarına,adamların katı kuralı bu 3.parti yazılımlar sınırsız ve açılmayacak şekilde ban

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile kaynaklı yenilen perma banı kaldırmak imkansız politikları bu şekilde kaldırmıyorlar yapacak bir şey yok maalesef

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Konuyla alakalı ne gibi bahaneler bulup banı kaldırabilirim sc ile 1 maç bile atılmadı normal veya dereceli sadece antrenman modunda denendi
ban dalgası geldi ondan ban yemişsindir bahane olarak yazılım bölümü okuduğunu söyle kullandıgın yazılım programlarının 3.parti olarak algılanıp ban yedirdiğini savun

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
açmıyorlar hesabı hiçbir şekilde. anca hesabım çalındı ayaklarına yatman lazım ondada oyun loglarına bakıp yalan söyleyip söylemediğini anlarlar.
sana tavsiyem bir kere bile scden ban yediysen önce oyun loglarını temizle ve bir daha banlanmış hesaba bilgisayarında giriş yapma

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aga geçmiş olsun demekki tespit edilmiş bir hileyi denemişsin bende zamanında denedim bir sorun olmamıştı. Malesef mümkün değil benimde ilk hesabım 6 yıldır banlı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hesabımı çalmışlar gibi bir bahane ile ticket açabilirsin kaldırırlar

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
my friend get permabaned because hacked acc+ scripts and riot unban he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...