- Yasaklandı
Banlı Üye
Konuyla alakalı ne gibi bahaneler bulup banı kaldırabilirim sc ile 1 maç bile atılmadı normal veya dereceli sadece antrenman modunda denendi
Perma yiyipte ticket açıp kaldırtan çok insan var hwid yemediğimi biliyorum fresh alıp oynuyorum ama 300 kostümlü full hero main hesabımı geri alma ihtimalini değerlendirmek istedim sadeceHesab banı kaldırmanın mumkunatı yok zaten lolde ip ban atılmıyor valorant gibi hwid yemıyon yani aç yeni hesap veya fresh hesap satın alıp devam edıcen
imkani yok dostum bende cok denedim herturlu yontemı açmıyorlar. eğer ünlü bir espotcu veya youtuber değilsenPerma yiyipte ticket açıp kaldırtan çok insan var hwid yemediğimi biliyorum fresh alıp oynuyorum ama 300 kostümlü full hero main hesabımı geri alma ihtimalini değerlendirmek istedim sadece
Hesab banı kaldırmanın mumkunatı yok zaten lolde ip ban atılmıyor valorant gibi hwid yemıyon yani aç yeni hesap veya fresh hesap satın alıp devam edıcen
Forumda perma yiyip banını açtıran kişilerin konuları var inceleyebilirsinimkani yok dostum bende cok denedim herturlu yontemı açmıyorlar. eğer ünlü bir espotcu veya youtuber değilsen
Hesabımın incelenmesini istediğimi söyledim küfürden ban yediğimi zannederken 3.parti yazılım ile karşılaştım gibi şeyler söyledim bakalım ne olacak gelişmeleri yazarımkonuyla alakasız fakat antrenman modunda farklı ip ile giriş yapılmışsa oyuna hesabım çalındı çalan kişi script kullanmış gibisinden bahaneler söyleyebilirsin
ban dalgası geldi ondan ban yemişsindir bahane olarak yazılım bölümü okuduğunu söyle kullandıgın yazılım programlarının 3.parti olarak algılanıp ban yedirdiğini savunKonuyla alakalı ne gibi bahaneler bulup banı kaldırabilirim sc ile 1 maç bile atılmadı normal veya dereceli sadece antrenman modunda denendi
açmıyorlar hesabı hiçbir şekilde. anca hesabım çalındı ayaklarına yatman lazım ondada oyun loglarına bakıp yalan söyleyip söylemediğini anlarlar.Konuyla alakalı ne gibi bahaneler bulup banı kaldırabilirim sc ile 1 maç bile atılmadı normal veya dereceli sadece antrenman modunda denendi