LoL'de sizce neden küme atlayamıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
doğru karakter secimi ve yanına bir pre aldınmı cok iyi küme yükselirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Takım arkadaşların poşet mentale sahip olup dk 7 de afk kalması, jungun başarısız gank ardından büyüğe minyon atıp kaçması, lobide smurfüm lane sal dedikten sonra feedleyip afk kalanlar....

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sizce gerçekten küme atlayamamanın sebebi nedir? Lane kontrolünü bilmemek, farm yetersizliği ve oyunu taşıyamamak mı?
Bana göre sadece bilinçsizce ölmektir.Sadece ölmemeye oynayarak bile rahatlıkla plata kasılabiliyor tr sunucusunda.
Tank karakter al ve ölme, kazan.

Üye
3 HİZMET YILI
TR sunucusunda mentali korumak en zor şey bunu da hiç kimse yapamıyor, oyunlar trolleniyor vb. nedenlerden dolayı TR serverinde lig kasmak zor ama mute all yapıp, wsreborn kullanmak küme atlamaya çok büyük yardımcı olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Cevaplarınız ve fikirleriniz için teşekkürler fakat hepsi karşı tarafı suçlarcasına olmuş diyebilirim, biz kendimizi geliştirmek için neler yapabiliriz bence bunları da konuşmalıyız. Çünkü "Kitle kötü, toxic, oynamayı bilmiyorlar,hepsinin mentali zayıf." gibi şeyler basite kaçmak gibi geliyor bana. Bu konudaki önerilerinizi dinlemek isterim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
takım oyunu olduğu için daha kordineli olan takım kazanır basit ve net

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
asd

Sen bunları geliştirmek için bir şeyler yapıyor musun? bunları geliştrmek için takip ettiğin veya izlediğin, okuduğun kaynaklar var mı? Özellikle yıllardır support main olduğum için Lane, lane kontrolü gibi konularda oldukça zayıfım. yukarıda bahsettiğin konularda kaynaklar varsa paylaşabilir misin?
Geliştirmeye yeni başladım , sitenin chat box kısmında konusu açılmıştı ve o günden sonra biraz zaman ayırıyorum .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Kanalını takip ediyorum şu anlık. Söylediği birçok şey hakkında daha öncesinde bilgim yoktu . Söylediklerini öğrendikten sonra sanırım başka kaynak arayışına geçebilirm.

Üye
3 HİZMET YILI
E-Spor maçlarını notlar alarak takip etmek, profesyonel yayıncıların yayınlarını ve ya oyunlarını analiz ederek kendimizde uygulamak ve ya sadece bazı şampiyonları ustalık edinip o şampiyonun en bilindik isimlerini (örneğin vayne-gosu sion-thebausffs vb.) takip etmek bizim için daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
kesinlikle cehalet ile yaşayan körü körüne a*tallık yapan insanlardan dolayı küme atlayamıyoruz ego,rage quit,sabırsızlı ve çok bilmişlik başlıca gelen durumlardandır

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lol'ü zevk için oynuyorum.Lig kasmak falan umrumda değil.Script açmamın sebebi kısa yol tuşu gibi.Farm yapmayı sevmem.

Üye
3 HİZMET YILI
sinir stres olmadan oynaya bildiğin sürece lig çıkıyorsun ama bir sınırın vardı. Sınırına ulaşınca orada kalıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...