LoL Jungle rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, ben Shamanbey. Orman oynayan arkadaşlar için açtım bu konuyu. Ortalama bir kuş, blue, red, golem, yampiri, kurt, gromp, kesme süresi nedir sizce? Anladım ki LoL'de oyunu kasıp taşımak yerine karşı ormanı kışkırtmaya yönelik oynadığınız zaman hem takımın mentali çöküyor veya yarısı kötü orman olup başta redi, bluesi çalındığı için AFK kalıyor.

Eğer gerçekten bir oyunu taşımak istiyor iseniz ve ormansanız kesinlikle karşı ormana oynayın. 1. blue veya 2. blue / red çalındıktan sonra mentalleri kalmıyor, oynasalar oyunu çevirebilir belki fakat kötü oldukları için AFK kalıyorlar ve flame atıyorlar. Takımın komple mentalini bozuyorlar. Okuduğunuz için teşekkürler umarım işinize yarar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hocam bence her oyunun kendisine göre bir dinamiği var ezber mantık sistemi üzerinden oynanmaması gerekiyor, dedikleriniz çoğu konuda iyi öneriler olsa da oyunun dinamiği için uygulaması pratikte hep çalışmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka iyi güzel de sen karşı ormanda ölüp birde redini blueni çaldırınca hiç güzel olmuyor o da var

Üye
2 HİZMET YILI
ben oyuna yeni başladımda ormanda oynuyabilceğim bir şey söylermisin bide yanındaki petin farkı ne renklere ayırmışlar bilgisi olan yardımcı olabilişrmi

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aga bu taktiği yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor çok kolay sıkışabiliyorsunuz

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Bunu yapacağınıza erkenden adamın kampına gidip ward atıp tersin yönde yarı clear atıp üzerine bir de gank atarsanız zaten oyunu çevirirsiniz kendi takımı adama flame atar bu sefer diğer türlü adamın kampına çöktüğünüz zaman bunu karşıdan birisi mutlaka görüyor ve kendi jung arkadaşına söylüyor adam da sizin redinize veya bluenuza salça oluyor bu sefer

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dikkatli olunması gereken bi taktik her champ ile de olmaz bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Oyunun sonuçlarını etkilediği için bir fikirli oyun oynamak önemlidir.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben oyuna yeni başladımda ormanda oynuyabilceğim bir şey söylermisin bide yanındaki petin farkı ne renklere ayırmışlar bilgisi olan yardımcı olabilişrmi
yeni başladıysan master warwick gibi karakterler çoğu zaman metada olgudu için çok işini görecektir

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
blitz indir ona göre oyna ben öyle yapıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
mükemmeler emeğine sağlık keke

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kamplar ezbere değil oynun gidişatına göre kesilmeli

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ama gidip çalmaya çalışırken ilk kan verir seniniz sizin takım afk kalıcak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Jung afk kaldığında zaten çok zor abi, ama lanede ileride ölüp jung farkı yazanların da jungu olmak zor zanaat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...