Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Selamünaleyküm, ben Shamanbey. Orman oynayan arkadaşlar için açtım bu konuyu. Ortalama bir kuş, blue, red, golem, yampiri, kurt, gromp, kesme süresi nedir sizce? Anladım ki LoL'de oyunu kasıp taşımak yerine karşı ormanı kışkırtmaya yönelik oynadığınız zaman hem takımın mentali çöküyor veya yarısı kötü orman olup başta redi, bluesi çalındığı için AFK kalıyor.
Eğer gerçekten bir oyunu taşımak istiyor iseniz ve ormansanız kesinlikle karşı ormana oynayın. 1. blue veya 2. blue / red çalındıktan sonra mentalleri kalmıyor, oynasalar oyunu çevirebilir belki fakat kötü oldukları için AFK kalıyorlar ve flame atıyorlar. Takımın komple mentalini bozuyorlar. Okuduğunuz için teşekkürler umarım işinize yarar.
Eğer gerçekten bir oyunu taşımak istiyor iseniz ve ormansanız kesinlikle karşı ormana oynayın. 1. blue veya 2. blue / red çalındıktan sonra mentalleri kalmıyor, oynasalar oyunu çevirebilir belki fakat kötü oldukları için AFK kalıyorlar ve flame atıyorlar. Takımın komple mentalini bozuyorlar. Okuduğunuz için teşekkürler umarım işinize yarar.
Moderatörün son düzenlenenleri: