LoL'de son zamanlarda hileler neden arttı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Son maçlarda diamond eloda çok fazla script ve bir kaç kerede bayağıdır ortalıkta olmayan DDoS'a denk geldim. Riot LoL'ü saldı herhalde.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dodge kullanan cogu kisi ban yer zaten , millet daha cok zevk alir sc ile sahsen bende bazen sc bazen manuel oynarim ama sc ile keyfi bir baska

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
kanka oyun artık bitiyor ufak ufak, ben profesyonel dota oyuncusuydum lole geçtim hileden geçilmiyor açıkcası. Riot gibi bir firimanın böyle şeylere dikkat etmemesi değişik. Ufak ufak bitmeye başlıyor lol. Tanıdığım herkes dota gecmis.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ddosa denk gelmedin, oyundan düşen kişinin interneti kötüydü. scler söylendikçe yayılıyor birisine sc dersen sc olmayan başkası da kullanmak istiyor

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valoranttada aynıki gibi hileler arttı sadece lolde değil

ރ
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hileler doldu kanka oynanmaz hale gelir 6 ay falan sonra

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ddosa denk gelmedin, oyundan düşen kişinin interneti kötüydü. scler söylendikçe yayılıyor birisine sc dersen sc olmayan başkası da kullanmak istiyor
yok knka bildiğin ddosdtu baya uzun süredir lol oynuyorum nexusa kadar geldik karşımızdaki çocuklar 5 pre bizde öyleyiz çocukların win rate yüzde 73 tü aldık oyunu falan diye şey yapıyoruz tüm discordtakilerin oyunu koptu sürekli yeniden bağlanılıyora döndü biz ddos yedik herhalde dedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çünkü yeteneksizler yada para kazanmanın basit hali olduğu için kullanıyolar

Üye
3 HİZMET YILI
Bende çok fazla sc den bunaldığım için artık kullanmaya baslıcam riot hiçbir şey yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...