master yi çek plata kadar tek taşırsın biraz orman bilgisi edinarkadaşlar takımım çok kötü geliyor ve kazanamıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum ne ile taşınır maçlar
arkadaşlar takımım çok kötü geliyor ve kazanamıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum ne ile taşınır maçlar
https://memoryhackers.org/konular/hizli-lig-kasmak-isteyenlere-tavsiyeler-tristana-mid.266331/reis her gün bu sorudan 80 tane soruluyor forumda. düşük eloda herşeyle maç taşınır da bir bu rehberi oku derimarkadaşlar takımım çok kötü geliyor ve kazanamıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum ne ile taşınır maçlar
bence iyi oynayan bir iher şampiyonla taşır ama bir şampiyon önermemi istersen iyi bir irelia oyunucusu çok iş yapar tek başına taşıyabilirsin yada orman oynayabilirsin ormanda çok önemli bir rol.arkadaşlar takımım çok kötü geliyor ve kazanamıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum ne ile taşınır maçlar
kesinlikle master yi . hem cok efor sarfetmiyorsun hemde cok OP çar . yalnız oyun bilginin olması gerekiyor jungle diğer koridorlara göre biraz daha oyun bilgisi gerektiriyorn . bunların hepsi sende varsa master al kim tutarki seniarkadaşlar takımım çok kötü geliyor ve kazanamıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum ne ile taşınır maçlar