Lolde tek başına taşıyabilecek şampiyon önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Pren yoksa biraz zor düşük elo damısın ona baglı birazda düşük eloda gang potansiyeli yüksek şampiyonlar tercih ederek kazanabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
adc twitch kogmaw solo nasus jax jung karthus kindred mid aeriasoul katarina bu karakterler tek başına taşıyabilcek karakterler

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Her maça master yi olmuyor karşıya göre almanda fayda var bence master erken oyunda güçsüz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
4 sene westte dia 1 - 2 elosunda takılmış bir support olarak şunu söyleyebilirim ki - support için -

Poppy - Shen bu ikisi en tehlikeli ve bilinmeyen taşıyıcı supportlardır.

Poppy = Karşı jung lee tarzı uçup kaçabilen herolar aldıysa , karşınızda leona , thresh gibi support herolar alındıysa , bir tanesi dahi adc ye yaklaşamaz. Adc niz için ez win. Bu heroyla dia ya çıkmıştım.

Shen = Genel olarak kırılgan support herolara var ise karşınızda Soraka , Lux vs büyücü herolar , ve özellikle karşıda Yuumi varsa yine ez win yaptıracak bir seçim.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka valla azcık oyun bilgin varsa topa vayne'i al space bas 3 güne diaya çıkıyo çar

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lane oynarken ağır stomp koyman lazım ama bu metada presiz taşımak cok zor tek basina

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
adc oynayabilirsin samira ezreal vayne twitch bunlarla taşırsın ama 30 0 olsan bile takımın çok kötüyse feedliyosa çare gelmez

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
sana oyunun en bozuk şamipyonlarını söyliyim kanka orman da rammus master yi hecarim trundle evelyn iyi taşıyor mide zed raze syndra leblanc eğer mekaginigin iyise toklamadın bırakmasın topta darius garen nasus mordekai ama en bozuku sağlam taşıyanı oyun sonunda doğru nasus oluyor eğer stack kasa biliyorsan nasus oynamayanı tavsiye ederim botta luci caitlyn ashe oynaya bilirisn bunlar kastınımı hardcore taşıyan şampiyonlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Her türlü seviyede iş yapabilecek bir şampiyon twitch alıp oynayabilirsin free killeri alıp alıp oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar takımım çok kötü geliyor ve kazanamıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum ne ile taşınır maçlar
bence iyi oynayan bir iher şampiyonla taşır ama bir şampiyon önermemi istersen iyi bir irelia oyunucusu çok iş yapar tek başına taşıyabilirsin yada orman oynayabilirsin ormanda çok önemli bir rol.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar takımım çok kötü geliyor ve kazanamıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum ne ile taşınır maçlar
kesinlikle master yi . hem cok efor sarfetmiyorsun hemde cok OP çar . yalnız oyun bilginin olması gerekiyor jungle diğer koridorlara göre biraz daha oyun bilgisi gerektiriyorn . bunların hepsi sende varsa master al kim tutarki seni

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Meta nın en op çarlarını al derim. Özellikle büyücü, dövüşçü sınıflarında. Meta ya uymak genellikle winliyor oyunları

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Düşük eloda kesinlikle doğru atılmış master picki oyun taşır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...