lolde tilt olmadan oynamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
lol ü tilt olmadan oynamak çok zor herkesi sustur. oynadıgın her maçta biraz ara ver 10 dk oyun girme

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İlk öncelikle merhaba bende geçmişte çoğu oyunda tilt olup oyun zevkimden oluyordum ki bunu fark edene dek tilt olmaktan kaçınmak için ilk öncelikle bir oyun oynadığının farkında olmalısın işin ucunda kazanmakta var kaybetmekte ilk hedefin kazanmak kaybetmek değil eğlenmek olmalı, takıma gelen toxic oyuncuları mutele veya görmezden gel onların amaçları zaten senin morelini bozmak ve sen onlara cevap vermen onlara bir ödül vermekten bir farkı olmıyacak, ilk sen hoşgörülü ol bazen oyunlarda başka lane veya karakter oynamak istiyebilirler öncelik vermeye çalış başka eğlendiğin bir karakterlede oyuna devam edebilirsin böylelikle o laneyi veya karakteri verdiğin kişinin saygısını kazanacak ve güzel bir takım oyunu çıkarman da sana yardımcı olacaktır.

Üye
3 HİZMET YILI
lolde tilt olmamak imkansız gerçekten çok toxic insanlar var riotun düzeltmesi gerekiyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
herkesi sustursan bile bir şey yazıyorlar mı diye merak ediyorsun ve feeder gelince mute atsan bile hiç bir işe yaramıyor bu çöplükte imkansız

Üye
3 HİZMET YILI
banada çok geliyo sinir bozucu insanlar ya nasus oynuyorum karşıma 5 cc alıyolar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tr sunucusunda o dediğin çok imkansız 1 senedir westteydim dün bi giriyim tr ye dedim 7 1 7 oynadığım oyunda bana flame attılar

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Önceden tilt olup bağırıp çağırır ekranı kırardım , sonra tilt olup trolledim , şimdi tilt olunca gülüyorum heralde bir oyuncu evrimi bu

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
kankam benim gibi tilt edici şampiyonlar main isen herkesi sustur keyfine bakarak tilt et veyada dalga geç :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kendi oyununu oyna bir de sadece bir oyun eğlenmeye giriyosun bazıları zehir ediyor oyunu ama yapacak bişey yok kendi oyununa bakacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...