LoL'deki Pentanızı anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Katarina ile attığım pentam çok iyiydi karşı takım çok toxicti adc miz motordu onlara laf çakıp duruyorlardı ama bu sırada maç çok fiestaydı her dakika birileri ölüyordu insanlar bıkmıştı artık sonra dk30 larda falandı klasik 5v5 mid fightta penta atmıştım o zamanlar tabi hextech patlıyordu:peepoCryv2:

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
lolde son 2 aydır aktif oynuyorum ilk pentamıda rurfda atmıştım script yasuo ile :D

Banlı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
çok iyi hatırlıyorum ilk pentamı daha 2 ci sezonda yaşım 14 falanken katarina ile atıp mutluluktan havalara ucmuştum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tabiki katanın eski hali çalıdan hain pusu ile q-e-w-r pat pat

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
10 sene önce master yi ulti basıp adamlara girdim işte pek bi özelliği yok

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sezon 6 da daha oyuna yeni başlamıştım 16-18 level falandım dravenla atmıştım 2 ebedi falan çıkmıştım 43 kille falan bitirmiştim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Barondayken zedle gidip sadece w+e+q kombosuyla penta atmıştım baya rahatlatıcı bi andı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sene bilmem kaç o zamanlar lisedeyim akali daha revork yememiş q u aa q u aa diye gidiyoruz 3 arkadaş girdik tekiyle dereceli atıyoruz o zamanlar bronz 5im hatta dibini gördüm yani hani diyorlarya boşluğa düşüceksin heh aynen o boşlupa düştüm düşücem 3 kişi girdik işte ben akali oynuyorum 3.kişide kanka ilk dereceli maçları bizle girsin taşırız :D ne taşıması hepimiz bronz 5 neyse oynuyorum pat 1 v 5 kalmışım :D ben sövüyorum ya maçı kaybettik işte olucak iş değil kimse ölmese ben taşırdım filan sonra başlarım böyle işe diyip 5 kişinin arasına girmiştim tabi skilleri nasıl dodgeluyorum görseniz script sanarsınız o zamanlar bronz5tim ve çoğu skili ben dodgelamıyordum atmayı bilmiyorlardı ama ben dodgeluyorum sanıyordum pat attım pentayı arkadaş nasıl bağırıyor laaan pentamı ooooooo filan ben nasıl heycanlıyım kalbim küt küt atıyor içimden geçiriyorum lan ne iyi oyuncuyum ağlayın diye öyle maçı taşıdım sonra toplasan 10 15 penta anca atmışımdır bu zamana kadar ilki gibi çok heycanlandırmasada hala heycanlandırır çünkü sup mainim artık :D ve pyke ile atılan pentaları saymıyorum sadece kırmızıyı görünce r basıyorsun

Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şakasız oyuna ilk başladığım sıralarda 20, 25 seviyelerdeyim. As a script'i özenip katarina açmıştım ve sadece e atarak karahasatla penta attım aklımdan çıkaramıyorum 2 kişi rq(rage quit) attı çaldığım için :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aram oynarken brandla atmıştım ilk pentamdı bi o kadar heycanlıydı :D

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bugun sizlerden loldeki ilk pentanızı anlatmanızı istiyorum öyle bi anlatınki aklımızda o sahne yaşasın adım adım pentayı tam nerden atmaya başladınınızı yada nerde bitirdiyinize kadar
yada videosunu buraya atabiliyosanız atın ama önerim anlatmanızdadır anı düşünüp zihnimizi genişletelim.

Öncelikle ben :)
Benim ilk pentam jax la idi jax maindim 250k jaxsım vardı lole başlıyalı 3 ay olmuştu bizimkiler baronu alyıodu o sırada ben full can calma itemleri cekmiştim aşırı güzel bi an yakaldım biz üst tarafyaydık rakip alt ta rakip maviden kurtların orda giderken ilk rakip zedi tokatladım sonra heim bna full skil attı ama e ve r acıktı az hasarla onuda atlattım ve tepesine cıkıp slap slap tokat attım ardından rakip jax kasmadıgı icin onuda döwdüm sonra rakp kayn kulenin altında duruyodu midden 2 kule acıktı sadedce kule altı yapıp can cala cala tokatladım onu yasuo tam da o vakit yaklaştı kacsaydı penta gg idi ama alabilceyini sandı o kuleye gelmeden yanına gelmiştim 2 kule arasında onla dalaştık canımı yarıya indi ama onu ucu ucuna hakladım ve bu benim ilk pentamdı ve mütişti aslında sadece qwer spamladım kolaydı wp can calma itemleri
Benimki ise tamamen şanstan ibaretti. Oyuna yeni başlamışım. Unranked'da Jhin oynuyordum ve bi anda 5v5 fight olmuştu midde. Tabi orianna felan var takımda. Rakibin canı full olmasına rağmen ben yine de Jhinle ulti açtım ve rastgele mermileri felan boşalttım derken sadece anlamadığım bir şekilde hepsi eridi gitti. Hepsi iç içe kaldığı için kimisi salladığım mermime öldü kimisi de ölenlerin leşinden çıkan çiçek patlamalarına ( Jhin E'sinin pasifine) öldü. Ortada renk şöleni oluşmuştu :D

Üye
4 HİZMET YILI
Veigar ne yaptığımı bilmiyorum random skill attım 5 kill almışım çar çok vuruyor

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Darius'un revaçta olduğu dönemler toptan ayrık ittirdiğim bir vakit eforsuz bir şekilde 1v5 penta atmıştım.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Teemo sadece mantar atıyordum ejder alanına 6 7 tane mantarı dizdim ve base attım ejdere gidene kadar bizim takım tf attı ve 5 kill almıştım nasıl oldu hala anlamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
en çok pyke ile attım tahmin ettğiniz üzere ulti bas geç :DD

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bugun sizlerden loldeki ilk pentanızı anlatmanızı istiyorum öyle bi anlatınki aklımızda o sahne yaşasın adım adım pentayı tam nerden atmaya başladınınızı yada nerde bitirdiyinize kadar
yada videosunu buraya atabiliyosanız atın ama önerim anlatmanızdadır anı düşünüp zihnimizi genişletelim.

Öncelikle ben :)
Benim ilk pentam jax la idi jax maindim 250k jaxsım vardı lole başlıyalı 3 ay olmuştu bizimkiler baronu alyıodu o sırada ben full can calma itemleri cekmiştim aşırı güzel bi an yakaldım biz üst tarafyaydık rakip alt ta rakip maviden kurtların orda giderken ilk rakip zedi tokatladım sonra heim bna full skil attı ama e ve r acıktı az hasarla onuda atlattım ve tepesine cıkıp slap slap tokat attım ardından rakip jax kasmadıgı icin onuda döwdüm sonra rakp kayn kulenin altında duruyodu midden 2 kule acıktı sadedce kule altı yapıp can cala cala tokatladım onu yasuo tam da o vakit yaklaştı kacsaydı penta gg idi ama alabilceyini sandı o kuleye gelmeden yanına gelmiştim 2 kule arasında onla dalaştık canımı yarıya indi ama onu ucu ucuna hakladım ve bu benim ilk pentamdı ve mütişti aslında sadece qwer spamladım kolaydı wp can calma itemleri
okurken yaşadım resmen kanka ilk bentamı 2013 te masterle attım sanırım 1v5 zed ile penta atıyorum sc olmadan :) ve karşıma gelen sc leri eziyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ww oynarken baya kasmıştım 1v5 atmak çok iyi ilk pentamdı baya eski hiç unutmam şuan 500k ww var o maç 2 penta atmıştım 60k hasar dı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...