Üye
bence de daha tatmin edici valorantValoranta başlayabilirsin fps oyunlarına
bence de daha tatmin edici valorantValoranta başlayabilirsin fps oyunlarına
Kendine başka bir uğraş bul yada toxiclik yapıp ban ye bilerek bu şekilde oyuna giremez olucaksın yavaş yavaş uzaklaşıcaksınbütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.
Kendimi nasıl kısıtlarım ?
ara verdiğimde lige kadar ara veririm ezbütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.
diyelim 1 hesaptan ban yedim kalan 7milyon heasbım nolcakKendine başka bir uğraş bul yada toxiclik yapıp ban ye bilerek bu şekilde oyuna giremez olucaksın yavaş yavaş uzaklaşıcaksın
Sigara gibi yapışıp kalıyoor ....bütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.
sil kankabütün hayatını alt üst ediyor. fiziksel anlamda kendine önem veremiyorsunde. iş güç okul hepsi leş oluyor. bunu bile bile oynamaya devam ediyorum oyunu seviyorum.